(sm172)اشترم اومدی خبر بده
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm172)اشترم اومدی خبر بده
(sm80) ممر امروز یونی میری کیونتو بلند کردی ایا
تا بلکه خوابم نبره
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بزن
داریوش مهرجویی : رادان که قطعا ، چاوشی هم هست
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm173)من که 2 ماهه هر روز این موقع بیدارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلاسم دارم ولی(sm25)
فکر کنم سکوت محسن معنیش همون مذاکره باشه ..احتمال زیاد قبول می کنه (sm98)
برو گمشو دیر اومدینقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ترجیح میدهی چه کسی باشم؟ (sm173)
لاشی یبار هم که اومدی مارا مهمان به قهوه ی قجری کردی (sm173)
1 - منکه از تو دل کندم بسکه مردم آزاری
2 - منکه قلب کوچیکم بی تو کاسه ی خونه
3 - من بی تو چیزی نیستم جز
تا 3 نشه بازی نشه (sm173)
جز ادامه ی راه کج و کوله ی اون دوتا بود که کامل شد (sm173)
(sm175)(sm175)
(sm9)
چه سوت و کوره
یه چند تا خبر بزارم ؟(sm120)
سبک های این ترانه های پاروی بی قایق رو برای من بی سواد می شه یکی بگه
پارو از S5 محبوب تره(sm120)
(sm172)
هم نباس برگرده ده سال پیش هم درست نیس رد کنه(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سنتوری 2 رو که حتما باید قبول کنه
مگه میشه کار استاد مهرجویی رو رد کرد به خصوص فیلم فوق العاده ای مثه سنتوری
سنتوری 2 رو اگر اکران شد باید 3-4 بار رفت سینما که تلافی سنتوری رو هم دربیاریم که نشد بریم
از هر جهت ميخوام با كاور ارتباط برقرار كنم نميشه.
به معناي واقعي ريده طرف (sm70)
سبك كاراي كاور سينا حجازيه
شك ندارم
ولي فروش cd فيلم خوب بوده در ضمن يه شماره حساب داده شد براي حمايت از فيلم كه خيليها كمك كردننقل قول:
نوشته اصلی توسط jigsaw [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر فقط با وصیت حال میکنی؟(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میرم یوسف گوش کنم همش صدای سینجول میاد تو گوشم(sm9)
(sm70)
وقتی دیتر از صدای شرکت کننده در مسابقه بدش بیاد ، شکلات میزاره تو گوشش(sm120)
شوخی نداره
مثه بعضی از خواننده های ایرانی نیست که صدای طرف رو که تو مسابقه شرکت کرده ، پشت صحنه مسخره کنن
(sm29)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زور که نیست (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط iman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نه دارم فک میکنم دگ از چی خوشش اومدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون شکلک واسه فکر کردنه؟(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط iman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm54)پ چیه؟(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیدونم (sm70)(sm120)نقل قول:
گیر آوردی(sm59)نقل قول:
خیر (sm120)نقل قول:
ولی یه چیز که جالبه قیمت آلبومه
با 3 تومن نون بستنی نمیدن دستت(sm120)
اگه میزاشتن 10 تومن هم فروش بالا بود ولی اینکارو نکردن . دمشون گرم
خواب ملودی قشنگی داره (sm50)
2500 گرفتم(sm59)نقل قول:
هوی ممر (sm25)
مفهومِ یوسف و خواب رو مینویسی یا بنویسم؟
ملودی راه میره رو آهنگ(sm1)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انگار داره رو برگا راه میره ، صدای خش خش میاد(sm1)
با 500 بقیه هم یه چی توز موتوری میخریدی (sm70)(sm120)نقل قول:
یکی اینو بم میگ معنیشو؟
من از شکار نکردن شما ازینکه شکارم نبوده اید شکارید...