خیلی ضعیف بود.
نمایش نسخه قابل چاپ
خیلی ضعیف بود.
یا اون چشم پاره ی هوشنگ (sm2)
بنده از 10، 4 میدم چون که اصلا صحنه نداشت..
اون نور سبزه گفتی فکر کنم فیلم کات کردن چسبوندن به ادامه ی فیلم (sm2)
(sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صحنه داشت؟ چرا من ندیدم..نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره فصل 3 شهرزاد رفت بخوابه فرهاد در بست (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیدیش بالاخره؟نقل قول:
آره (sm59)
صحنه داشت صادق.نقل قول:
کاراکتر فتح شهرزاد توسط قباد دیو سالار (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این آلبوم رو کسی خریداری نکرده از بیپ تونز
فیزیکیشو پیدا نکردم
کاکو علی این آهنگ رو دانلود کن و گوش بده
Mohsen Asef - Aroom Aroom
بسیار زیبا (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad_KurdishBoy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبوم خونه هم ازش عالیه میلاد (sm50)
آره سال 84 پخشش کرد تا الان فعالیت نداشت که دوباره برگشتنقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درسته.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad_KurdishBoy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینا معلوم نیست چرا یمدت فاصله میگیرن از هنر و بعد باز میان رو کار (sm178)
اون فرزاد فرومند هم عالیه آهنگاش ولی خیلی کمکاره.
(sm29)
آره اون دیگه زیاد نمیخونه متاسفانهنقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حیف (sm25)نقل قول:
جاشون رو دادن به تازه دوران رسیده ها!
ماکان بند و ...(sm3)
(sm55)
همه رو بگو به غیر از دلقک ها محسن ابراهیم زاده و بهنام بانی و امین بانی (sm3)
داخل خواننده های پاپ داخلی حامی - گلاب - امیر عظیمی رو بیشتر میپسندم
پازل رو قبول دارم.
(sm50)
(sm59)نقل قول:
من
خالی از عاطفه و خشم
خالی از خویشی و غربت
گیج و مبهوت بین بودن و نبودن..
((ابی))
مگه این پفیوز تتلو پست نذاشت که من میرم خدافظ پس چی زر زر میکنه(sm138)
دوست داره لختمو ببینه بیاد تخممو بگیره(sm138)(sm138) متن آهنگ بشمار(sm138)
ملت هوی کجا رفتین(sm138)
اینقدرم بدم میاد یهو همتون با هم میرین اه اه(sm138)
(sm2)
خب من موندمو خرزو خان هااا سلام خرزو خان خوب بیدین؟(sm2)
طغرل: خرزو خان کی هسته باز؟ (sm2)نقل قول:
(sm50)
ها نوشناسی؟ یاغی برره بید کته کله شومپت ههههه(sm2)نقل قول:
خدایی این دوبرره و طغرل خنده دارترینن(sm30)
(sm50)
مطرب مهتابرو ... (sm50)
میری قدم بزنی حرف نشنوی ،
میگی کجا برم ... (sm172)
(sm27)
میگه مدیری گفته که میخواد سری دومش رو بسازه.نقل قول:
آره توی تلگرام نوشته بودن یکی از کانالای فیلم و سریال..نقل قول: