کار به جاهای خوبش داره نزدیک میشه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
کار به جاهای خوبش داره نزدیک میشه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پی اِم سی از این ها لجن تره داش صحبت های ضبط شدشون رو پخش میکنم چندروزه دیگه که راجع به قومیت های ایرانی و نو آوری و خواننده ها و سبک های جدید چی میگن !
اینا فقط دنبال دامبولین و کسانی که نمیتونن پخش نکنن کاراشونو
کسانی رو میخوان که غلام حلقه به گوش باشه براشون و بتونن ازش پول سازی کنن
بعد همه میگن چرا موزیک ما از همه دنیا عقب تره
خوب وقتی ارتیست برای دیده شدن به رسانه نیاز داره و رسانه چهار چوب من در آوردی داره و سلیقه افرادی مثل ... (به زودی عکس هاشون رو میذازم) ملاک پخش هست مطمعنن تا 100 سال دیگه به جای نمیرسه موزیک ایران.. فقط باید تاسف خود(sm25)
این تتلو اونموقعی که پول میداد کارش بیاد بالا زر زر نمیکرد حالا که رادیو پاچش گذاشته هار شد؟ (sm2)
اینو همین یارو پویان مختاری نوشت(sm120)
مولا مدد
جانا مدد
یاور مدد
مادر مدد...
(sm50)(sm50)
من کار ندارم تتلو چجور ادمی ولی تمام خواننده ها اول کاری همین طور بودن حتی اونا که محبوبتن هم پول میدادن تا کارش بیاد بالا مگر غیر اینه؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وقتی قدرت نداری مجبوری بسازی باهاشون وقتی که 4 تا طرفدار داری بتونی وایسی جلوشون و حقتو فریاد بزنی حرفه
آخه رادیو از همون اولشم لاشی بود چرا یهو الان همه جوگیر شدن بکوبنشنقل قول:
چون ت...مشو نداشتن مثل اتش زیر خاکستر حالا جرقه خورده همه اومدن وسطنقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بحثه پول واسه گذاشتن آهنگ نیست ، دست بردن تو آمار و کلی کارای دیگه. رادیو از همون اول از اینکارا میکردنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رادیو(sm127)(sm120)