سرعت دانلود ندارم (sm178)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
سرعت دانلود ندارم (sm178)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
يه لينك بده امشب دانلودش كنم (sm1)نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فعلا 78 دنبال کننده داره کمه(sm50)
تو غلط کردی به ما فحش دادی تو که نمیدونی آخه ما مشهدی ها اجاره میدیم !!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خييييييلي قشنگ بود ديشب (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصن يه چيزي از دست دادي كه ديگه گير نمياد (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با دایالاپ نمی شود دانلود کرد
می خواد فیلم 500 مگی رو با دایال اپ دانلود کنه (sm30)
دختره دیگه(sm2)
یعنی کلا باید یه 4 3 روزی منتظر بشه این دانلود بشه تازه باید یه 1 میلیون هم قبض تلفن بده(sm2)
خوبن (sm120)خخخخنقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ذاتتونو قربون.رو دستتون نیست(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خلاصه قسمت های یک تا آخر امشب ساعت 21:15نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm169)
الی ارزش دیدن داره والا قبلا یه سریال معرفی کردی حالا موندم این رو دانلود کنم یا اینو کدومش بهترهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سوپرانو ؟ اون که از بهترین سریالای درام جنایی تاریخ سینماست این سبکی که الان گفتی دقیقن همین سریاله هوشی اکشن ! (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm93) مرسینقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینم صفحش نوید کلی جستجو کردم تا لینک رایکان یافتم ها (sm70)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)قسمت اخرشم دیدم ته خنده است(sm59)
من گردش تصویرم سرگیجه نمیگیرم بگذار که تقدیرم همواره بگرداند ...
اره خودشه والا موندم اول کدوم رو شروع کنم میدونی بیشتر فیلمای هوشی اکشن عرفانی دوس دارم منظورم از عرفانی یه چیزی دیگه اس مثلا کنترل کردن با ذهن و اینا حالا سوپرانو رو اول دل کنم یا اینی که دادی(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
دمت گرم. شرمنده كردي سالار (sm127)نقل قول:
خب جفتشو با هم ببین برو جلو یهویی دان نکننقل قول:
الی سریال عرفانی کدوم رو پیشنهاد می کنی(sm50)
اره اینجوری بهتره الی فیلم لوسی رو دیدی من بیشتر اونجور فیلما رو دوس دارمنقل قول:
- (sm50)
علمی تخیلی
اینم زیرنویسنقل قول:
اکه هماهنک نبود به خودم پیام بده
علمی میشه گفت ولی تخیلی نهنقل قول:
مثلا فیلم نولان Inception رو دیدی واقعی واقعی شاید بعضی ها پس بزنن و اصلا نفهمن موضوعش و شاید بعضی ها بگن الکی ولی واقعی هستش
Gattaca 1997نقل قول:
این فیلمو تی وی گذاشته چن بار اگر ندیدی حتمن ببین
بَرَ؟ (sm19)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کیسه داره بین چهار تا مدعی شیشم میشه (sm2)
Dark City (1998)
اینم هست منتهی بشدت خاص پسنده نمیدونم میتونی باش ارتباط برقرار کنی یا نه
امام جمعه مشهد: در یکی از ادوار مذاکرات، جان کری به ظریف گفت «ای کاش ما نیز در آمریکا یک رهبر داشتیم»
(sm2)(sm2)
نه ندیدم این فیلم از دستم رفته امشب حتما این رو دانلود می کنمنقل قول:
همون چیزیه که من می خوامنقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
شیلتر شکن از کوجی بگیرم سرعت افت نکنه؟(sm173)
اینا رفتن تو لیست دانلود امشب سریال ها رو کنسل کردم(sm50)نقل قول:
تو چرا بیداری؟(sm133)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دهن سرویس (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داشتین به منم بدین(sm70)
خیلی وقته اینطوریه نمیشه نت هم اومدنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]