زیر ممه هم نوشته همه ی چیزی که من نیاز دارم (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
زیر ممه هم نوشته همه ی چیزی که من نیاز دارم (sm120)
اره خب.تقریبا میخام بزنم تو همین کارنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نم نم شروع میکنم اگه گرفت سایتشو میزنم
دوهفته درمیون یه بسته پست کنی مطمعن اشکال نداره.ولی اگه روزی برسه هروز بخای پست کنی کیونم میزارن(sm120)
دمتون.فعلا(sm155)
البته خیلی چیزه شاخی هم نیست ولی بدکی نیست واسه دست گرمی(sm2)
سایت زدن که به همین کشکیا نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Pacino [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خطر با کدوم نرم افزار آهنگو بی کلام میکنی؟تا حالا 5 6 تا دان کردم هیچ کدوم به درد نخوردن.نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پ.ن:بن آسیاتک بهم بدهکاریا.اینو بگو بی حساب شیم.(sm120)
پول باشه همه چی اسون میشهنقل قول:
- نیچه
اسیاتکا رو دستم باد کرده یکیشو بهت تو پخ میدم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud66 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببین بهترین برنامه تو حوزه این کارا که میشناسم و دارم ادوبی ادیوشن هست.اکثرا نتیجه ووکال برداشتن مالی از اب درنمیاد.یا بیس خراب میشه یا صدای گیتار لاکار میشه و ....
داری بدی مسئول پست بسم الله(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Pacino [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میرانجمن آلبوم میلاد بابایی رو نمیزنی ؟
دوتا آهنگ از معین بی کلام میکنی برام؟واسه تولد دوستم میخوام دور همی بخونم براشون دمت گرم(sm10)نقل قول: