گفتمت که.گیتارش لا کار میرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
گفتمت که.گیتارش لا کار میرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واسه چهارشنبه میخوام.نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زشت نیست ولی از این خوشگلترم هست(sm2)
به علی رهبری هم پیام دادم گفتم نوکرتم اگه میشه ورژن بیکلام آهنگ دیوار رو به من بدید گفت اجازه ندارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بده مرسی.(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Clint [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببین الان نمیتونم میزگرد برپا کنم چون اشترم میاد شاکی میشه ولی باید انتظاراته طرفو ببینی اول.این به چشم من اگه نگم زیباترین،بینه تاپ 5 من هست.نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud66 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته تو این عکس عالی افتاده تو بقیه عکسا نه که بد باشه ولی درصده مال بودنش پایینه.اینا مهم نیست مهم فیلمه(sm2)
خب راست گفته کشکی که نمیتونه بده(sm2)نقل قول:
دهنت صاف(sm2)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] - بیکلام، تنظیم شماعی زادهنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud66 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] - بیکلام، تنظیم شماعی زاده
(sm10)
اگه بد میگم بگو بد میگی(sm2)نقل قول:
از اساتید مجمع کسی آهنگای تاپ ساسی مانکن رو داره بده بهم؟! (sm50)(sm2)
یه چنین آهنگی با چنین ریتمی داره؟! :
دیپره دیپره دیپره دیپری خانوم شما بده کمرو اینوری
یا چنین آهنگی:
میخوایم خودمونو پرت کنیم از ابشار نیاگارا