خب من هر روز شش صبح بیدار میشم صبحانه آماده میکنم دیگه😖😖نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
خب من هر روز شش صبح بیدار میشم صبحانه آماده میکنم دیگه😖😖نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صبحانه ای به سبک اردک آبی
کشتمت شاهین������������نقل قول:
نوشته اصلی توسط Shahin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یادم ننداز چی خوردیم حالا خوبه خودتم رفتیا������������
تا همین دیروزم کسایی که این مدل شعرا رو با یه سیگار میزاشتن اینجا بودنا حالا همه غیب شدن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینا همون آهنگایی که میخواستمه؟! (sm10) اسم خواننده هاشون انگار فرق داره (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه ولی به همون حد جلف و جواد تشریف داره
تو سراب منی توی خواب منی ...(sm118)
همون که آلبومی که میخواستم میلاد بابایی داد بیرون
فردا هم آلبوم ففری میاد (sm59)
(sm70)
امیر 4 گیگ فیلم سنتوری رو بزن تو اکانت حیفه پاک نشه (sm120)
یه پارت مونده تا ساعت دیگه میزنم
خخخخخخخنقل قول:
نوشته اصلی توسط Pacino [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من میخاستم بازی پست کنم اهواز
مادر ججنددها گفتن باید مجوز داشته باشی و با پستم قرارداد داشته باشی(sm77)
اونجا میپرسن شکستنی یا نه برای بیمه کردن