(sm70)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm70)
رپ:گفتاواز
بیت باکس:دهن ساز
گنگ:اوباش
پارتی:شب نشینی
ابلیس:اسرافیل
هیچکس: همه کس
سورنا فیت کریمی
بهرام فیت هلالی
بزودی...
آرون حسینی (sm70)
دوستان گلم مرسی بابت کامنت های خوبتون و خوشحالم که دوست داشتین . لازم دونستم با توجه به نظر بعضی از دوستان یه سری مطالب رو بگم . تا کی از پلاکد و ساند های ترنس در کار فارسی استفاده شه ؟ سبک این کار پراگرسیو هاوس هست که من سعی کردیم با کلام فارسی تلفیقش کنم ، از اون جا که گوش مردم ما به پد و پلاکد و صداهای همیشگی تو کارها عادت کرده سعی کردم متفاوت تر باشم و مدرن . با توجه به شرایط و مشکلات شخصی که برام پیش اومد تو مرحله میکس و مسترینگ کار حضور نداشتم من از نتیجه ی کارم بسیار راضی هستم...نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)
(sm87)(sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایشالا با البوم اریان همزمان بیاد (sm2)نقل قول:
این شادمهر چی کار میکنه پس (sm3)
یا خدا این چرا بیداره الان (sm2)
صبح دل انگیزت بخیر (sm59)
چ گندی زدی که بیداری الان ؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]