آقای مقوا زاده هستند(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
آقای مقوا زاده هستند(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فراستی...(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm46)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عزیزی(sm174)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صبح سوار ماشین شدم برای اولین بار یکی رو دیدم که داره تو ماشین آهنگای استاد رضا یزدانی رو گوش میده تو پوست خودم نمیگنجیدم ...
(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من آهنگ رادیو رو گوش میدم!عجب سولویی داره(sm50)نقل قول:
طرف داشت برج رو گوش میداد - عجب حال و هوای عجیبی داره آهنگ ، ترانه ی فوق العاده ی یغما ...نقل قول:
میلاد چه خبر از کار و کاسبی؟ خودت چطوری؟ (sm134) خیلی وقته هم کلام نشدم باهات (sm50)
کار و کاسبی که عجیب خوابیده ، میخوام مغازه رو ببرم داخل پاساژ ...نقل قول:
مثل همیشه ...
میگذرن این روزا از ما ...
تو که یه منبع درآمد و خونه ای داری کم کم به فکر زن و زندگی باش از تنهایی دربیایی ! (sm128)
من از این زندگی مسخره هیچی نمیخوام ...
نه داداش اینجوری نباش ! می دونم سختی کشیدی , همه سختی کشیدن ولی زندگی همیشه اینجوری نمی مونه (sm111)
کی میاد بچه شو رو بسپاره دست یه دیوونه که روزی 4 تا قرص میخوره و بیشتر وفتا هم مست تشریف داره و کلا با کسی حرف نمیزنه ...
اولا این حرفا رو درمورد خودت نزن هیچ وقت خودت رو دست کم نگیر , قرص خوردن که اشکالی نداره ! خودت می دونی منم بعضی وقتا قرص میخورم ! مست بودن و با کسی حرف نزدن هم قابل حله , وقتی کسی رو دوست داشته باشی اون خودش میشه یه انگیزه و هدف که زندگیتو تغییر بدی اونقدرا هم زن گرفتن و تشکیل خانواده تو این دوره زمونه کار سختی نیست ! والا الان آدم بیست ساله هم زن و زندگی داره تو که دیگه خیلی بهتری رفیق
ترجیح میدم خودم تنهایی توی باتلاق باشم تا با یکی دیگه ...
باور کن به نفع خودته ! تو شرایطش رو داری می تونی تغییر کنی
من خودمو خیلی خوب میشناسم ، به درد زندگی مشترک و شور و شادی و شلوغی و این برنامه ها نمیخورم ...
آدم ها تغییر می کنن ! تو هم می تونی تغییر کنی
مگه توی این چند سال تغییر نکردی؟ از اول که اینجوری نبودی ! پس بازم می تونی تغییر کنی ولی این بار تغییر مثبت
چند سالی هست تغییر نکردم ، اینجوری برام بهتره ...
آیا تا به حال به اجبار به دستشویی عمومی رفته اید که بوی بد بدهد بطوری که حالت خفه شدن به شما دست بدهد؟
دقت کرده اید که بعد از ۵ دقیقه، دیگر به آن شدت بوی بد را احساس نمی کنید ؟! و اگر تصادفا یک ساعت آنجا گیر بیفتید ممکن است بگویید: انگار اصلا بوی بدی نمی آید .
قانونی در این جا داریم که صادق است: ما به محیطمان عادت می کنیم.اگر با آدم های بدبخت نشست و برخواست کنید، کم کم به بدبختی عادت می کنید و فکر می کنید که این طبیعی است!اگر با آدم های غرغرو همنشین باشید عیب جو و غرغرو می شوید و آن را طبیعی می دانید.اگر دوست شما دروغ بگوید، در ابتدا از دستش ناراحت می شوید ولی در نهایت شما هم عادت می کنید به دیگران دروغ بگویید. و اگر مدت طولانی با چنین دوستانی باشید، به خودتان هم دروغ خواهید گفت.اگر با آدم های خوشحال و پر انگیزه دمخور شوید شما هم خوشحال و پرانگیزه می شوید و این امر برایتان کاملا طبیعی است.تصمیم بگیرید به مجموعه افراد مثبت ملحق شوید وگرنه افراد منفی شما را پایین می کشند و اصلا متوجه چنین اتفاقی هم نمی شوید.
یکروز را ۳۶۵روز تکرار نکنیم
اندرو متیوس
(sm132)نقل قول:
و مهم نیست چندشنبه است ... (sm25)
شب قبل خواب ، گاز رو باز بزار و چشماتو ببند. بعدش دیگه واقعن مهم نیست که چند شنبست.نقل قول:
از طراح وبسایت رسمی چاوشی بیشتر از این انتظار داشتم (sm25)
نه به حرفای تو فکر میکنه نه به حرفای من
هرچه می کشتیم تمام نمیشدن (sm50)
سلام.اولین پیام من با گوشی جدبد و ممنون از اقای چاوشی بابت راهنمایی های دلسوزانشون.
بعد همسرش دیوانه شد و شعر می نوشت (sm50)
این نظریه ای تشریف داره ولی ناخودآگاه میری و گاز رو میبندی و برنامه ناتموم میمونهنقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Ran 1985
Red Beard 1965
Sanjuro 1962
Yojimbo 1961
Kagemusha 1980
Sansho the Bailiff 1954
Ugetsu 1953
Rashomon 1950
Tristana 1970
Prisoners 2013
Enemy 2013
Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street 2007
American Psycho 2000
The Age of Adaline 2015
دستگاه دلصدانقل قول:
نوشته اصلی توسط Am!rmohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
تلاشِ بی هدف جسم برای بقا
این است زندگی ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لطف خدا مدد کند از ناخدا چه سود؟!
(sm50)
به فکر هیچی نباش (sm50)
تو را با غیر می بینم، صدایم در نمی آید
دلم می سوزد و کاری ز دستم بر نمی آید... (sm50)
(sm81)
(sm74)
من سفر کردم از ترانه شدن
کوچ کردم به سرزمین سکوت ... (sm172)