این که مه نیست دود سیگارِ ... (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
این که مه نیست دود سیگارِ ... (sm50)
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تف به این شانس اینجا هم که به ریز توضیح داده همینو توضیح نداده
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بمیر(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس من دانشکده س.ک.سیش رو اداره میکنم تو هم منو بن نکن(sm2)دارم در راه خدا ملت اموزش میدم به قول خودت یکیش همین ممه تیر دیوث(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیا بخورش(sm2)
من اینجا دکترای س..کستراپی دارم ولی هیچ ادعایی ندارم اونوقت میای اینجا میخوای مدیریت کنی اونم دانشکده ای رو که من قرار استاد ارشدش باشم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این عزاها اگه نبود تاریخو میشد اعلام کرد اما الان مشخص نیست
هته ی دیگه میتونه بیاد ولی . بستگی داره چه تصمیمی بگیرن
منظورت مامله است دیگه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه فقط سرشو(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]