یراحی رو من دیشب گوش دادم انگار تو آهنگری داری مداحی گوش میدی (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
یراحی رو من دیشب گوش دادم انگار تو آهنگری داری مداحی گوش میدی (sm120)
تو می دونی تو خیلی وقته می دونی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا این حد قانع نشده بودم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جدن موجود متعصبی هستی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سینا جنسارو راحت تحویل دادی ؟
راحت که نه ولی تحویل دادم (sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس ممد راست می گفت که چیزی ازت نمونده جز یه خایه (sm2)نقل قول:
داری کش میدیا ؟! (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه والا سر شب یه خبر میگیرمنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو خبری نداری؟ (sm29)
(sm2)(sm10)نقل قول: