خو من فقط تو کار سریالمنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فیلم جدید هم نیومده من چه غلطی بکنم خو؟؟؟(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
خو من فقط تو کار سریالمنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فیلم جدید هم نیومده من چه غلطی بکنم خو؟؟؟(sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فدات عزيز دل(sm127)
نقل قول:
مگه استفاده نشه ميسوزه (sm77)
بعضی از شرکت ها به صورت خیلی ....میسوزونننقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شاتل قبلا اينجوري بود ولي بعد اعلام كرد كه ميره براي ماه بعد ، تو اين بازار رقابت من فكر كردم همه شركتا اين حركت رو زدن (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اردوي زيارتي راهيان نيويورك
نام نويسي بعد از نماز مغرب و عشا در مساجد سراسر كشور
عموم يه دختر داره 5 سالشه بهش گفت: اگه دستاتو نشوري از شام خبري نيست
اونم گفت: هيچوقت يه ايراني رو تهديد نكن
خوبه بالاخره يه چيزي از اين مذاكرات هسته اي بيرون اومد!
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
دلا بسوز که سوز تو کارها بکند ... (sm181)(sm21)
طالع اگر مدد دهد دامنش آورم به کف ... (sm181)