[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه اهنگی به اسم غرور نداشتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی قبلا شادمهر خام تر بود الان پخته تر شده
اسم اهنگ ها واقعا عجیبه
و خیلی قشنگ تر
بچه ها به نظر من اهنگ تجربه کن از همش بهتره شما هم نظرتونو بگید بعد از شنیدن البوم هرکدوم خوب بود
یه جایزه از پارسا میگیره
حس من اینه
(sm127)(sm127)(sm127)
ایول خوب شد تو آلبوم کاره تکراری نیست
منم حدس میزنم تجربه کن بهتر از بقیش باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بدون شک تجربه کن سوگلیه البومه مخصوصا ترانه بی نظیرش
من احساس میکنم روز سرد و عقل و عشق هم فضای جدیدی به موسیقی ایران اضافه کنه البته همش حدسه
کاش اسم شاعرا رو هم زیرشون می نوشت
کساییان هم ترانه ای در البوم نداره
بهتر به احتمال زیاد تجربه کن آهنگسازش خودشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گیتاری که تو تجربه کن زده میشه شروعش یه حس خیلی مشترک با شروع گیتاره حس خوبیه داره فک کنم میلاد هاشمی با نظارته شادمهر تنظیمش کردهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]