تو هر وقت اعصاب داشتی بگو ما تعجب کنیم ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
تو هر وقت اعصاب داشتی بگو ما تعجب کنیم ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب اون بچگیت بوده ....نقل قول:
نوشته اصلی توسط MAHAK [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان فرق کردی یه خرده
قیافه ی شترمرغ یه جوریه که انگار انتظار داره ما جوراباشو بشوریم
سوالی که پیش میاد اگه خودتی پس این خانومه از فامیلاتون هستندی دیگه ؟(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خواجه که اونی بود که با خیا میخواست از مدیر سایت انتقام بگیره (sm70)نقل قول:
نوشته اصلیم توسط نوید بودندی:
بهتر... بچه میخوای چیکار... خواجه ـت که نکرد که
الکی مثلن (sm70)نقل قول:
نوشته اصلیم توسط آتی میباشندی:
چندتا زن داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟ (sm194)(sm194)(sm194)(sm194)(sm194)(sm194)(sm194)( sm194)(sm194)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
***** شده؟؟؟؟نقل قول:
من جدیدن نرفته بودم(sm25)
مسیحیا هرعنی واسه غذا داشته باشن قبلش دعا میخونن و از خدا تشکر میکنن ولی مسلمونا اگه غذا خوب نباشه یه لگد به سفره میزنن و میگن ریدم توش
"سقف"ـش تانقل قول:
نوشته اصلی توسط MAHAK [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من هنوز دنبالش میگردمنقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیدیش سلام برسون(sm30)
سقفش چنتاست نوید ؟؟؟نقل قول: