صابر حالا بعد از شنیدن آلبوم بنیامین به عبدالمالکی ایمان میاری یا نه ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
صابر حالا بعد از شنیدن آلبوم بنیامین به عبدالمالکی ایمان میاری یا نه ؟
موهاش دریا بود دنیامو زیبا کرد ...
فهمید دیوونم موهاشو کوتاه کرد ... (sm181)
فوق العاده (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سفر کردم که یابم بلکه یارم را
نجستم یار و گم کردم دیارم را
از آن روزی که من بار سفر بستم
به هر جایی که رفتم در به در هستم
فراموشم مکن من یار دیرینم
بیا خالی ست جای تو به بالینم
تو را در خواب های خویش میبینم
در آغوشم بگیر از خود رهایم کن
گرفتار سکوتم من صدایم کن
میان روزهای خویش جایم کن
(باز خوبه تو این باطلاق موسیقی یه شخصی هست که به شعور مخاطبش احترام میزاره)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]+ @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]+ @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]+ @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیایید که برنامه های جدیدی دارم واستون (sm51)
احتمالا به همین دلیل از 46 و 47 هم خوشت نیاد (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برای پیدا کردن نقل قول... میبینی توی نقل نوشته "نوشته اصلی توسط ..." جلوش یه فلش آبی هست؟ روی اون که کلیک کنی میری سر پستی که از نقل گرفته شده (sm10)
کارگردان هنری : بارانا ... خب برای اون رنج سنی آلبوم خوبیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فکر کنم که به جای شیر تو مدارس ابتدایی و مهدکودک ها از این به بعد آلبوم بنیامین رو پخش کنننقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شیر که میدن .. بجای سرود ملی سر صف اینو میذارننقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینم میشه ، اونم قبولهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی من موندم اون عقب افتاده فرید احمدی چجوری این اراجیف رو کنار هم چیده