تنظیمشو نمیدونم اما اهنگسازیش کار خودشه چون گفته اولین ترک البوم بود که متولد شدنقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
تنظیمشو نمیدونم اما اهنگسازیش کار خودشه چون گفته اولین ترک البوم بود که متولد شدنقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Tajrobe Kon
Tanhaeeiam
Tekraram Nakon
Edame Midamet
میدونم همشون خوبن ولی
نمیدونم چرا به اینا حس خوبی دارم
یه حسی به من میگه تو آلبوم آرش محرابی و مریم دلشاد ترانه گفتن/ حس ششم(sm51)
این ترانه ای که تو عکس هست رو مریم دلشاد گفته
فضاش کاملا شبیه این ترانه ای هست که شادمهر گذاشت
باید منو به تلخی نبودنت عادت بدی
شاید فراموشت کنم باید بهم فرصت بدی
رد پاش عجیب حس میشه
اگه با دلشاد کار کرده باشه این آلبوم تا ابد ماندگار میشه مثل تقدیر
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اسمای همه قشنگه یه دمو کلی بیاد بیرون خیلی چیزا مشخص میشه(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوشبختانه به نظر میاد خبری از مهران عباسی نباشه
اما پیام شمس و موموریزا؟ (sm98)
چند وقت پیش گفته میشد:نقل قول:
نوشته اصلی توسط Aghili [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اهنگ تجربه کن
ترانه :ارش محرابی
اهنگ:وحید پویان
تنظیم:میلاد هاشمی
عقل و عشق (sm127)
نقل قول:
بله اونو اطلاع دارم ولی حسه من میگه مریم دلشاد هم ترانه داره تو این البوم
این حس هم بخاطره ترانه هایه قبلی ایشون هست که قلمش خیلی نزدیکه
به یکی از ترانه هایی که شادمهر رونمایی کرد
حالا منتظر میمونیم ایشالا که حسم درست باشه
این اسامی به احتمال زیاد کار همیشگی رو ساختننقل قول: