( ͡° ʖ̯ ͡°)
نمایش نسخه قابل چاپ
( ͡° ʖ̯ ͡°)
آفرین به این خلاقیت (sm59)
(sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خاک تو سرش هنرمند این مثلا فحش خواهر و مادر داده اختلاف دارید مودبانه حل کنید
همه میگن که تو رفتی
همه میگن که تو نیستی
دروغه!
(sm172)
اقا شبکه سه شما رو چه فرکانس و بیس کدی داره کار میکنه ؟ گرفتاری شدیم (sm178)(sm81)
IRIB TV3نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
HD-Badr 12265H30000
SD-Badr 11900V27500
HD-Badr 11881H27500
HD-intelsat 11555V30000
Biss: 111111331111113۳
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
( ͡◉ ͜ʖ ͡◉)
اوه اوه درشت تر شد (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtabaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درشت دوس داری؟(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط FARHAD_4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جا داره یادی کنیم از ....(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm39)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtabaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عربستان - روسیه 19:30
(sm134)نقل قول:
نوشته اصلی توسط FARHAD_4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من چقد سادم فک کردم خودت درست کردی (sm2)نقل قول:
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2) اره نباید حالا فحش بده . ولی من از ساسی بدم میاد . کی مرده اون زنه ..نقل قول:
تازه معلومم نیست قبلش اون چی گفته که این اومده فحش داده
- (sm50)
کولاک کردند عربستانی ها (sm120)
(sm127)(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
عربستان (sm120)
سلامتی شاه غلام که سبیل هاشو زد ولی نامردی نکرد.
(sm50)
فیلسوف تاپیک نیستش (sm2)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فیلسوف هر شب پشت سرته ، داره سوراخ چووونت رو پر از آب می کنه که نمی بینیش . . . (sm2)
ام شب قراره زبونم باز بشه ، زبون بسته . . . (sm59)
آره باز خوبه همیشه بازش بزار . (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
مگه زبون من درب چووون تویه که همیشه باز باشه !؟ (sm51)
ام شب درب چووونت رو با چسب مایع کمرم می بیندم تا دیگه همیشه بازش نذاری . . . (sm2)
این تازه اوّلشه . . . (sm59)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سهی بیا . . . (sm128)
نه والا گفتی میخوام بازش کنم منم دیدم امشب هوس کردی بره توش
چه عیبی داره والا آرزو بر نوجوانان عیب نیست (sm2)
شب جمعه م هست ثواب م داره (sm51)
فیلسوف نو جوان تمام سوراخ هات رو ام شب می چسبونه . . . (sm50)
(sm2)
رویا پردازی می کنی ؟ حقیقت کو . رویا کو (sm132)
نقل قول:
حقیقت داره تو رو می گاد . . .
رویا زیر من خوابیده . . .
شیر فهم شدی !؟ (sm2)
یا ابر فرض . . . (sm2)
بیا دوستت خاک شد . . . (sm2)