نگران باش حل نمیشه ... (sm46)نقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
نگران باش حل نمیشه ... (sm46)نقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)
چقد حال میده عکس سیامک عباسی رو بذاری زیر پستش (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نگـــــــــــــــــــــــ ـــــــران باش حل نمیــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــشه !(sm2)(sm51) (sm2)
غمزه ی چشم آن مست ابرو کمان
برده دل از قرار من ناتوان
ای دل و دین من جان شیرین من ... (sm50)
امان ای دل ای دل ای دل ای دل ای دل ...(sm50)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کجا سرت گرمه کم آفتابی میشی همیشه تا من میرم یهو میایی میخواستم شات داون کنم که دیدم پست زدی لوگین کردم
24 ساعت خدا ازین آهنگا گوش میدی نمیری تو کما ؟ (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رفت من از پی اش بی نشان میروم
دیده ام خون فشان پر فغان میروم
نام او بر زبان من خراب جهان
همچو تیری رها از کمان میروم
ای دل و دین من جان شیرین من ... (sm50)
عبدالمالکی کجا شات داون کنی هستیم حالا (sm2)نقل قول: