والا با این نوناشون(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
والا با این نوناشون(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منتشر شد
عالیهههههه قطعا نسخه اصلی بیاد بدون معطلی نصبش می کنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)..عشق منه یعنی..با اون موهاش و پیرهنی که بین دکمه هاش بازه..(sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط iman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پیمان از یه سایت خارجیم برنامه دانلود کردم باز این نوشته پاک نشدنقل قول:
نوشته اصلی توسط .Peyman. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm54)
جذابه(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کی میاد نسخه اصلیش؟(sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط .Peyman. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من پاکش کردم (sm128)نقل قول:
15 آپریل 2015
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط onvan [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
6 ماه دیگهنقل قول:
الان بنصب عالیه
(sm155)
با هر چی ریپ می کنم باز کیفیت سی دی یکم بالاتره (sm1)
تو روحت (sm120)نقل قول:
چطوری ؟
جمالفرد بازم نا امیدم کرد، امیدوارم توی آلبوم بعد با وجود فرشاد حسامی و بهروز صفاریان اسمی از امیروکس نباشه، دزیره دوست نداشتنیه، خواب هم واقعا تنظیم بهتری می طلبید، تجربه نشون داده تظیمای جمالفرد با گذشت زمان بسیار بسیار خسته کننده جلوه می کنه و غیر قابل گوش دادن
کیفیت سینجول رو بگیر flac زده بود (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط paradox [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm132)
تو فکرشم فقط موندم فلشو از جلو بذارم یا عقب..(sm70)نقل قول:
دزیره خیلی خوووووبه تازه دارم کشفش می کنم (sm135)
(sm171)
خودم زدم (sm70)نقل قول:
اونش مهم نیست فقط فلاش پیمانو بگیر (sm2)نقل قول:
اصلا قبول ندارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط sweetdream [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه عکس گذاشتم پس زمینه اون گوشش سفیده بعد محو شد نوشته (sm30)نقل قول:
چه خبرا ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط onvan [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عقب سیستمت درد میگیره از جلو بزار (sm120)نقل قول:
کصافط (sm2)نقل قول:
عجب ایده ای (sm2)
دزیره رو خیلی خوب کار کرده اما خواب رو نهنقل قول:
نوشته اصلی توسط sweetdream [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مطمئن بودم جمال فرد از پس خواب با این شعر سنگین بر نمیاد
این رو باس همون حسامی تنظیم می کرد یا حداقل می داد به کوشان
منو سرویس کردین شما(sm2)نقل قول:
(sm2)نقل قول:
کاملا قابل احترامه، خودم هم باید بیشتر آلبوم رو گوش بدم، اما بر عکس تنظیمای محسن، هر چقدر بیشتر که تنظیمای جمالفرد رو گوش دادم بیشتر خسته کننده به نظر اومده، امیدوارم این دفعه معکوس باشه این روند...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دزیره واسه این آلبوم نیست به نظرم...نقل قول:
نوشته اصلی توسط paradox [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تازه میخام تو سافت 98 تاپیکش کنم (sm2)نقل قول:
محسن تو پارو انگار داره قلیون میکشه،هی یه پک میزنه و میخونه.
ولی بازم فعلا فقط قهوه.مست میشم با لحنش.
(sm2)نقل قول:
متوجه منظورت نشدمنقل قول:
قهوه قجری داره دیوونم می کنه، همه چیز تکمیله، البته خیلی کارها این طوریه تو آلبوم باید بیشتر گوش داد
ارجینی و صفا کجا رفتن ؟ (sm2)
(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط amir20 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]