امان ای دل ای دل ای دل ای دل ای دل ... (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
امان ای دل ای دل ای دل ای دل ای دل ... (sm50)
کلا تو خلصه تشریف دارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همشون یه تازگی خاصی دارن و تکراری نیستن آدم خسته نمیشه
دل من به یارب آمد ز شکنج بند زلفت
مشکن که در دل شب اثری بود دعا را ...(sm50)
از اون وقت تا حالا خواستم جواب بدم پست ارسال نمیشه لامصب (sm178)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نت خیلی داغونه تا میاد یدونه ارسال کنم پدرمو در میاره سایت واسه من هر 10 دقیقه یه بار میره تو حالت هنگ هیچ صفحه ای باز نمیکنه فقط میچرخه فقطم باران اینجوریه (sm1)
با هاست شیلد بیانقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)
سَر شونه هام خیلی درد گرفته چشمامم داره میسوزه خیلی خوابم میاد نتم که داغونه پس من رفتم فعلا" تا فرداااااا @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm27)
هر چی بشکن بشکنه ریده شده توش اوناییم که بت دادم بدرد عمم میخوره (sm2)نقل قول:
قابل توجه دوستان من عمه ندارم (sm2)
(sm30)