دوست دارم تو بگی برام
نمایش نسخه قابل چاپ
دوست دارم تو بگی برام
خب اگه خیلی مختصر و مفید بخوای بدونی تورنت یعنی بازی...نرم افزار ... ویندوز .... فیلم اکشن .....پ.ورن ....و غیره (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ok یاد صادق بخیر ( هانی جوون ) (sm2)یعنی با این برنامه که گفتی میشه راحت اینا رو دانلود کرد فولترر نیست (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این دوتا هست که فیلتره هر چی میخوای سرچ کن فیلم ...بازی .... موزیک
اونوقت تورنت رو دانلود کن چند کیلو بایته بعد اون نرم افزارو نصب کن دابل کلیک کن رو تورنت میره تو لیست نرم افزار دانلود میشه مث دانلود منیجر
"می کَشی" (sm50)
حواسم نبود فولتررر رو درست نوشتم گفتم پستمو ویرایش کنم سایت نره توو لیست سرچ گردو شکن (sm2)
دمت گرم عشقولی مننقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نگاه نکن تو چشام
دعوت نکن منو به شام
بهم دیگه زنگ نزن
حرفای قشنگ نزن
نمیخوام باشم پیش تو
چرا حالیت نمیشه تو
بهم دیگه زنگ نزن
حرفای قشنگ نزن ... (sm50)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نخند - بحث عشقیه (sm120)نقل قول: