اول حاواسم نبود که قبلا گفتی 45 سالمه ، یهو یادم اومد اعععع قبلا که گفته بود 45 سالمه ، چرا همونطوری رو 45 مونده (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا یه جوره دیگه هم میشه حساب کرد که مثلا همونطور که 44 خوشت نمیاد ، میگی 45 هستم ، امکان داره بیشتر از 45 باشی ولی از 45 خوشت بیاد هی بگی من 45 سالمه ، گفتم که بدونی اینم یه احتمالیه من اینجوریم حسابش میتونم بکنم (sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
غیبت نامردیت نباشه ، من حتی حضوری دیدمت هر چند که نامرد بازی در آوردی (sm2)
نقل قول:
بسی عالی (sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط میتونم بگم دیگ(عبدول) به دیگ(بنیامین) میگه روت سیاه ...
امیدورام نقد خوبی کرده باشم (sm70)
من که قید این آلبوم جدیدا رو زدم ، امروز زدم تو کار آلبوم تصمیم لهراسبی ، الانم کلید کردم رو آهنگ رویا (sm127)(sm50)
هنوز همونی یا نه
میخوای بمونی یا نه
دوره دورم از تو
این دیگه رویا نیست ...
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
خداش بیامرزتش (sm10)