نقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm2)
تو خیلی دوست داری یه خط بندازم تو صورتت به عنوان یادگاری (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به طلافی اون خطی که انداختم رو کووونننت (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببند اون حلقتو بیسواد (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو سپیدی من سیاهم خسته ای گم کرده راهم
تو به هر جا در پناهی من به دنیا بی پناهم
تو طلوع هر امیدی من غروبی ناامیدم
تو سپید و دل سیاهی من سیاهِ دل سپیدم
(sm50)
ایشالا یه زن افغانی بگیری.صبح تا شب بشینی زیر بغلشو لیس بزنی(sm2)گنا دارن خو(sm74)(sm120)نقل قول:
ارون شد بچه سوسول؟
لیاقتتون همون بهروز کچله که رسول میذاره(sm2)(sm2)
کجا میری ؟
تنها که بشی میمیری ... (sm50)
بازم آفتاب غروب کرد و شب اومد
به جون خسته ام بازم تب اومد
(sm50)
آهای دار و ندار من
دنیام نزار من
دوست دارم
آهای به هیشکی دل نبند
تا میتونی بخند
دوست دارم ...(sm50)