نه(sm50) نمیخوامنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
نه(sm50) نمیخوامنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس دیگه زر نزن انگار فقط من اینجام با این آواتار تخمی اتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sina Rahnama [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چشم آواتار نابود میکنم(sm50)نقل قول:
یه بنده خدایی هایده اومده بود به خوابش بش گفته بود پنجشنبه و جمعه آهنگای منو نزارین من روحم در عذابه (sm59)
(sm19)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لب روی لب گذاشتن و دم نزدن تا به کی
- (sm50)
بهم میگی چجوری؟
(sm27)
حتی شاهد ازدواج دختران کمتر از ۱۰ سال نیز بودهایم.
مملکته داریم.وقتی قانونی داریم که پدر میتونه با فرزند خونده خود ازدواج کنه(sm27)
اشترم،دیوثه بی سلیقه.میخوای همون بنره رو یه دستی بهش بزنم تغییرش بدم؟(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بااین سرعت باید200البوم فلک دان کنم.امشب قطع میشم.فک نکنم4تابیشتر بشه.کلی پول میدی.روزا اینطوریه(sm3)
دیشب130بود.نتونستم بیداربمونم(sm3)