@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو و خدات و حاج فرهاد رو با هم تنها می ذارم . . . گروپ بزنین . . . (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو و خدات و حاج فرهاد رو با هم تنها می ذارم . . . گروپ بزنین . . . (sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه من کاری به دین و اسلام ساختگی این ها ندارم ... منم مثل ادم های دیگه ام
اما انسانیت میدونم ... ادم با اعتقادی هستم و فقط پیامبر ها و امامان معصوم قبول دارم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این پستم رو در حد همین بالایی دوست می دارم . . . (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه موزیک ویدئو داد راوی . هاپ . خیلی سگش باحال بود . شاید دیدین .
بعضی وقتا تیکه کلامه که میگیم " مثل سگ پاچه می گیریم "
ولی اصن تو خالیه این حرف چون واقعیت نداره . سگ خیلی هم وفا داره
بعضی وقتا ادم که تنها میشه رو میاره به سگ اولش 2 دله .
بعد که باهاش زندگی می کنه می بینه بهش علاقه پیدا می کنه
چون محبت و وفا رو یه سگ به جان خودم از ما بهتر حالیشه
(sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط FARHAD_4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اوکی . . . من انسان نیستم . . . مشکلت حل شد !؟ (sm2)
یکی از این امامان معصومت رو یه شب به من قرض می دی !؟ (sm50)
می خوام بیارمش توی انجمن عضوش کنم بیاد برات تشکّر بزنه . . . (sm2)
عمام تقی یِ جقی رو بیارم عضو کنم . . . (sm2)
گروپ ؟ حاج ؟ کدام گروپ کدام حاجی . من اصن بدم از هر چی حاجیه میاد .نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کسی که میخواد الکی خودشو گنده کنه تو مردم میره حج .
به قول ذاکر اون کعبه ای که " با پول میرن خیلی حاجی داره " کعبه کو تا که بیاید به درم در بزند .
برو سایت هاب یه 50 ساله رو ببین حال کن (sm128)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saleh Khorasani [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50) (sm127) (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19)
نقل قول:
چرا به خودت میگیری داداش ... اگر کاری براشون کرده باشم تشکر کنند لطف خودشونو نشان دادند والا نیازی به تشکر ندارم
خدا ازم راضی باشه کافی
امام هادی (ع) . . . (sm91)
جالبه تا همین 10 دیقه پیش گرگ بودم هاپو بودم الان شدم امام (sm9)
(sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط FARHAD_4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره . . . موزیک ویدیوی ترکی آپ می کنی ، خدا برات حوری یِ ترکی جدا می کنه . . . (sm2)
فاطمه و زینب و رقیه رو هم اشانتیون بهت میده . . . (sm59)
داداش بودن شرایط ژنتیک می خواد که ما احتمالا نداریم . . . شایدم داشته باشیم . . . (sm2)
خودت سر شوخی رو باز می کنی . . . (sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نکته ی دین مبین اسمال در همین جاست . . . (sm50)
تمام عمامان هاپو بودن . . . (sm2)
میدونی چیه من مسلمان و این عسلامی رو که اینا راه انداختن قبول ندارم هیچ بدمم میاد .نقل قول:
به غیر از امام حسین و امام علی و اما رضا به بقیه اعتقادی ندارم والا
به خدا هم نمیگم اعتقاد ندارم نه ولی خودمم نمیدونم اعتقاد دارم یا نه . واقعا گیج م . بچگیا اعتقاد داشتم
آدمی که نمیدونه خدا هست یا نیست تکلیفش مشخص نیست اعتقادش شاید از بین بره .
ولی حداقل تو ذهن خودت احتمالم بده که هست که این خودش باعث میشه دیگه کفر نگی ..
این مهمه .
البته بعضیام انقد تو عشق و حال دارن صفا می کنن که اصن حتی مرگم فراموش کردن چه برسه خدا
نقل قول:
موزیک ویدئو حرام نیست . هر چیزی جای خودش . این دوتا مسئله باهم جدا هستند
من میانه ام ... نه یک من ریش میذارم ...نه شیش تیغ
ساده اما منطقی (sm93)
نقل قول:
منم مثل خودت اسلام اینا را هیچکس قبول ندارد
اسلام نگفت به مردم ظلم کنید فقر بیارید جنایت کنید . اسلام هیچ وقت این ها را نگفت
چیزی که بی منت به ادم داد خدا بود
من چرا میگم که تکلیف م مشخص نیست .
چون این آخوندا همه کار کردن ..
یعنی اسلام واقعی رو من اصلا نمی شناسم شاید واقعا چیز خوبی باشه به دور از گناه و نا حق کردن .
حالا من می شنوم اینا تو قرآنم دست بردن . خب همین جیزا باعث شده من گیج بشم شک کنم به همه چیز
بعضی وقتا میگم خب اگه هستی یه کاری کن که به وجودت کامل پی ببرم
بعضی وقتام میگم نه کسی که ایمانش سست باشه نا امید باشه خدا هم کاری براش انجام نمیده ..
واقعا خودش یه فلسفه ست .
نقل قول:
تو ساده نیستی ، راه راهی . . . (sm2)
درسته بگذریم ...نقل قول:
اقا هادی احترام متقابل به هم دیگه خوبه چه تو زندگی زناشویی چه تو رفاقت (sm10)
(sm2)چیه اگه منظورت پست منه نمیخواد مغز متفکرت فعال بشه .نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saleh Khorasani [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودت منطق داشته باشی می گیری چی میگم
نقل قول:
به این امامام چون قیمه و قورمه می دن اعتقاد داری دیوث . . . (sm2)
منم به امام حسین اعتقاد دارم ، آب گوشت هاش محشره لا مذهب . . . می گن دست پخت زنشه . . . (sm2)
برم یه لقمه نون و پنیر بزنم تا ماه محرم می شه . . . (sm155)
نگو گناه داره این حرفا . تو که اون زمان نبودی که ببینی و بشناسی اینا رو .نقل قول:
از بچگی این اسلام ساختگی رو کردن تو ذهن من و تو فک کردی اونام ایجور بودن لابد .
منم نبودم ولی انقد اعتقاد دارم که ثوابی نکنم تو اون روزا حداقلش اینه بدم نمیگم
نقل قول:
من هر جور که دلم بخواد و در مورد هر جا کشی که بخوام حرف می زنم . . .
تو نگو . . . تو نخوون . . .
نقل قول:
قطعاً زنش و آب گوشت . . . (sm2)
زنش 50 سال به بالا داشته !؟ (sm51)
بچّه مچّه به کارم نمیاد . . . این دیوثا هم فقط توی کار دختر 7 ساله تا 9 ساله بودن . . . (sm3)
(sm2)والا من بدم از غذای محرما که میدن نمیاد هیچ خیلی هم دوست دارم و خوشمزه ست .نقل قول:
اون روزا میشم گربه هر جا به مشامم برسه 1 . 2 . 3 میرم سمتش برای آذوقه یه هفته م خوبه (sm59)
ولی اعتقادم نه به خاطر غداست نه به خاطر هیئت و یه مشت آدم جاکشه
که محرم میرسه میخان گناه 11 ماه رو پاک کنن
باید دلی باشه . والا کاری هم نمی کنم نه تا حلاا رفتم هیئت نه چیزی . فقط ول تو خیابانا می گردم
دقیقاً صالح . . .
این اسمال واقعی نیست . . . اون اسمال واقعیه . . .
همه شون یه گوهی ان . . .
دین سس شر از سر به ته
و از ته به سر سس شره . . . (sm2)
اگه منظورت اما حسینه که میگی جاکش تو خودت قد همون بز می فهمی که برای محرم و نذری ها سر می برن (sm50)نقل قول:
وقتی که نقل و نبات از دهن مبارکت خارج میشه نمیشه ندید اینجا یه مشت بیکار نشستیم پای نت می بینیم .
مجبور که نیستی دم به دیقه این سس شرا رو تحویل ملت بدی . اعتقاد نداری نداشته باشه ولی تو دلت نیاز نیست تو بوق و کرنا کنی قشنگ
هر جا نذری به این ملت بدن ثواب دارد..
دست یک فقیر یا گرسنه ای را بگیری ثواب دارد
تو فکر کنم یه چیزی مصرف می کنی . الان من طرفدار اسلامم ؟ یا گفتم اسلام خوبه ؟نقل قول:
نه من گفتم اسلام واقعی رو اکثر کسی نه دیده نه می شناسه که چی هست . شاید خوب باشه ..
به هر حال وفتی من میگم اعتقاد دارم به بعضیا تو حق نداری کس شر بگی ابگوشت فهمیدی .
اونا معصوم بودن نه اهل دزدی بودن نه مواد میزدن نه مال مردم رو می خوردن ..
نقل قول:
من فیلسوفم . . . بز و هاپو خودتی . . .
این قدر نقل و نبات از دهن من خارج می شه ، تا چشمت در بیاد . . . (sm59)
تو هم اعتقاد داری به تخمم که داری . . . (sm2)
توی سوره ی نساءِ نوشته :
" زنان رو کتک بزنید " . . . (sm54)
هر دیوثی که سوره ی نساءِ رو نخوونده از این پست نقل نگیره . . .
مرسی اَه . . . (sm2)
می گه : اعتقاد دارم ، بعد یه خط از کتاب سس شرش رو نخوونده پوف یوز . . . (sm2)
مغزت کلا منحرف (sm2)
مالیاتی . . . (sm2)