(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm2)(sm2)باورم نمیشه نوید اینو برا محسن نوشتی
فک میکردم صرفا برا اینکه لج همه رو در بیاری داری خودشو به ناشنوایی میزنی(sm2)
(sm2)یا پیوند گوش نیاز داری یا پیوند مغز
(sm2)نقل قول:
موزن سامان احتشامی رو فالو کرد(sm120)
لینک Flac و Wav آلبوم رو کسی نداره؟ (sm169)
ویونقل قول:
نوشته اصلی توسط MIRLORD [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دان نمیشه...نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درسته لینکش
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط MIRLORD [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان امیر میاد بن میکنه(sm70)
این ویو 8 ترکه هست یا 6؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لینک درستهنقل قول:
8نقل قول:
نوشته اصلی توسط nimamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ADM جونش بالا میاد باز شناسایی نمیکنه...نقل قول:
دمت گرم
(sm2)از وقتی فهمیده "ولی" هستش(البته به روی خودش نمیاره) یه چرخش چرخنده وار دیگه ای زده و داره می رینه به آلبومنقل قول:
(sm2)
کل اعتقاداتش زیر سوال رفت(sm2)
(sm2)
(sm10)نقل قول:
(sm10)نقل قول:
این لینکو هم تست کن ببین میشه یا نه(sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حسن عکس پروفایلت انگار چاووشی نشسته پای منقل(sm70)(sm59)نقل قول:
دقیقا(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یارو میگه اول هر روز پاییزه بی مفهومه خدایی اینا چی میزنن من قبول دارم یه بیتای گنگی داره حسین ولی خیلی کمن بعضیا یه جور دارن حرف میزنن از شعرا من فکر میکنم دارم یه آلبوم دیگه گوش میدم
توییتر چاوشی تحلیلا خداست(sm2)
یکی میگفت تو برگزیده نبودی قبول کن نبودی واسه رهبر(sm2)
خوبه دیگه با علی بدونه کتابی جور در میادنقل قول:
نوشته اصلی توسط m~chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقا ممنون. حله (sm93)نقل قول:
دیده شده چسبوندنش به شاه، خمینی، این علی، اون علی و در آینده هم پوریای ولی
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط top30 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گوشی دستشه(sm120)
عجول باش اگر مرگی
عمیق باش اگر آهی
(sm50)
من هستم ...نقل قول:
ترک جوجه اردک زشت پلی
اما پسر شدم به به
آهو سواران خراسانی ...(sm172)
(sm29)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اما نمی دانینقل قول:
چه شب هایی سحر کردم ،
بی آنکه یک دم
مهربان باشند با هم
پلک های من ،
در خلوت خواب گوارایی ... (sm172)
آهای بینی سربالا
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mo$en [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جانم جانم ..