آنرمالین . آقا به من چه تو رو که تو قبر من نمیخوابونن . منم از طرف خدام نیامدم . یه بارم گفتم حتی تو محرم منم کاری انجام نمیدم ولی دیگه نباید مث شما ها توهین کنم
نمایش نسخه قابل چاپ
آنرمالین . آقا به من چه تو رو که تو قبر من نمیخوابونن . منم از طرف خدام نیامدم . یه بارم گفتم حتی تو محرم منم کاری انجام نمیدم ولی دیگه نباید مث شما ها توهین کنم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چاله میدون اومدی !؟
جدّی دیگه با هات حرفی ندارم تا از صالح معذرت خواهی کنی . . .
صالح به نظرم یه چیزی مصرف می کنه (sm2)
آره صالح چیزی مصرف می کنه ، تو و هادی هم چیز من و صالح رو می خورین . . . (sm2)
نفهم من گفتم قاری م ؟ یا قرآن می خونم ؟ من گفتم اعتقاد دارم به اون 3 امام اونم در اون حدی که بشینم تو هیئت و ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm39)
تا معذرت خواهی نکنی از صالح دیگه جواب پستت رو نمی دم هادی . . .
ربطی به چاله چوله نداره وقتی که شما 2 تا منطقی نیستین نباشین حرفی نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی وقتی که بی ربط چیزی میگین میرین رو اعصاب ادم چی بگه .
فقط بلدی توهین کنینقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط FARHAD_4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همینم کارم رو راه می ندازه . . . (sm59)
برای چی معذرت خواهی کنم ؟ اون پست برای تو مهم نیست که توام هم عقیده اونی ولی برای من یه نوع رو مخ رفتن بودنقل قول:
من نمیگم به اسلام من میگم کسی اعتقاد به امام علی و اامم حسین نداره پس لطفا حدیث و آیه هم از خودش خلق نکنه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saleh Khorasani [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دقیقاً . . . من از 2 سال پیش 2 بار کامل خووندمش . . . هر دفعه بیش تر به این نکته ای که گفتی پی بردم . . . (sm50)
حرص بخورین . . . چیز من و صالح رو هم ، هم راهش بخورین . . . (sm2)
میدونی چیه اینا یه بار تو هزار و 400 سال پیش این صالح به دنیا اومده دیده بعد ازونور رفته اون دنیا رو هم دیده بعد حالا اومده این دنیا خب معلومه به همه چیز آگاهه
تو ایران به مقدسات توهین کنید اعدام از ما گفتن بود
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط FARHAD_4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودت حرفی نداره از قانون تخمی یِ حکومت ج ا ما رو می ترسونی بی زبون !؟
به قول شاعر :
مرگ آرزومه از این نمیرم می ترسم . . .
قشنگ معلوم شد ، دارین بال بال می زنین با حکومت ج ا من و صالح رو اعدام کنه . . . (sm50)
جمع نبند بابا . الان دیگه مالیده ست این حرفا و اعدام و ...
دو تا اسکول دو هزاری بیش تر نیستین . . . (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saleh Khorasani [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم . . . (sm50) (sm127) (sm50)
بهت تون گفت : احمق !
دیدین !؟
بیاین اعدامش کنین بی زبونای طرف دار حکومت فاشیستی یِ ج ا . . .
منظور کلی حرفام کسی که اعتقاد نداره خب نداشته باشه
ولی این به عقل کامل خودتون دلیل میشه بیاین به زن امام و .. حرف بد بزنین ؟
دلیل میشه ؟ آقا منم به خیلیا اعتقاد ندارم ولی دوستم داره . حالا به حرمت دوست یا حتی تو دل خودمم نمیام بد بگم
آخه دلیلی نداره کسی که اعتقاد نداشته باشه بی تفاوت باید باشه . شما یه جور رفتار می کنین انگاری با طرف کینه دارین با دشمنی دیرینه با هم دارین (sm54)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
معرفی می کنم : دو تا از ماله کشای حکومت ج ا . . .
در بالا تگ شون می کنم برای ثبت در تاریخ . . . (sm50)
نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل برای موندن توی تاریخ . . . (sm50)
اعدامینقل قول:
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اعدام شدیم ولی لا اقل ماله کش حکومت ج ا نبودیم . . . (sm50) (sm127) (sm50)
*** تو ج . ا . الکی از خودت بیانیه صادر نکن خداوکیلی یه چیزی بهت میگما انقد نرو رو اعصابم ..نقل قول:
جمهور چه ربطی به امام و حرفی داشت که من گفتم . زر مفت نزن
نقل قول:
....نقل قول:
نقل قول:
همه ی دوستان ، فرهاد 4818 ، مهندس تکنو لوژی یِ نرم افزار رو ، که تروریست حکومت ج ا شده رو خوب بشناسین . . . (sm50)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیا سهند به بین مار توی آستین پرورش دادیم . . . (sm50)
اگه این قدر تخم داشته باشین که پست هاتون رو پاک نکنین ، چند روز دیگه بهت تون می گم جریانم رو . . . (sm50)
اگه چ. ا داره می تازونه تو دزدی و اعدام و خیانت و کسکش بازی و بی ناموس گری . حضرت فاطمه چه گناهی کرده ؟ که دارین به اونم بد می گین .
حالا کسی اعتقاد داشته باشه این معصومین . بعد میشه کیسه کشه حکومت جمهوری اسلامی . جمع کنین بابا
ترجیح می دم چاقو بیاد زیر گلوم تا این که مثل یه ابله زنده بمونم . . . (sm50)
من و تو و امثال ما ، کتک خورده ی یه کابوسیم . . . (sm50)
من همین الان اسمشم کامل گفتم .نقل قول:
در ضمن من کاری به فرهاد ندارم الکی میگه اعدام . نمیدانم
ولی دیگه اصن حرفی ندارم باهات . وقتی یکی انقد نفهم باشه که منظورتو متوجه نشه بدتر سر خودتم می گیره درد
ما رو تهدید به اعدام می کنین . . . ماله کشای حکومت ج ا . . . (sm3)
تروریست تویی که توهین میکنینقل قول:
ما را ز سر بریده می ترسانی . . . (sm50)
هر جور مختارین فکر کنین . اون صالح م معلومه اونا رو تو یه مشت ادم کثیف و متجاوز و دزد میخواد پیدا کنه . یا دیده فکر کرده اونام از همین نسل بودن . (sm3)
گفتم جمع نبندنقل قول: