من دوساله نه مهمونی رفتم نه کسی که میاد میرم ببینمش کلا دوساله نه کسی رو دیدم نه اونا منو دیدن (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
من دوساله نه مهمونی رفتم نه کسی که میاد میرم ببینمش کلا دوساله نه کسی رو دیدم نه اونا منو دیدن (sm2)
(sm181) عجب روزگاری هست....
نظر لطفته (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیست انگشتم را به بیست جهت رها میکنم ... (sm50)
(sm172)(sm172)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جَللَل خالق منم که دقیقا" مثه توام (sm77) خوشبختم (sm123) (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm181) دوست عزیز سی دی ارجینال هم موجود داری واسه فروش؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط MansourFriends [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اولی کیه امیر
ولی من طرفدار عبدالمالک ریگی نیستم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فریالنقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]