فریال جووووووووون درسته (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
فریال جووووووووون درسته (sm2)
منم طرفدار ادل و دکتر هاوس نیستم (sm2)اینا مهم نیست مهم اخلاقمونه که انگار از من رو تو کپی زدن یا شاید از تو رو من (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این عکس مال شرکت ترانه س ، من بجز منصور هیچ سی دی و کاست ارجینالی ندارم (sm41)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sina Rahnama [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه عاقا من اورجینالم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دکتر هاوس (sm74)
منم عین شما ! فقط به Adele حرف نزن که روش بسیار تعصب دارم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ها ماشالله بزن زنگو (sm118)(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خاک بر سر این مملکتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این مال ایلامه ! (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از اون وقت تا حالا سایت واسه من تو گیر بود الان رد کرد نمیدونم چرا اینجوری شده هی 10 دقیقه گیر میکنه بعد باز میکنه (sm54)
کاست به چه درد میخوره فقط سیدی ! اینارو واسه نگه میدارن میزارن تو کمدی چیزی تو دید باشه فقط همین !نقل قول:
نوشته اصلی توسط MansourFriends [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]