دیروز ساقیا خوب فروش داشتن . . .
پ.ن: پیرو قضیه توافق که ملتِ خوشحالمون ریخته بودن بیرون و خیابونارو بسته بودن و انگار که عروسی باباشونِ یا اینکه دکل گمشده رو بهشون داده بودن که داشتن میرقصیدن
نمایش نسخه قابل چاپ
دیروز ساقیا خوب فروش داشتن . . .
پ.ن: پیرو قضیه توافق که ملتِ خوشحالمون ریخته بودن بیرون و خیابونارو بسته بودن و انگار که عروسی باباشونِ یا اینکه دکل گمشده رو بهشون داده بودن که داشتن میرقصیدن
از کسی که کتابخانه دارد و کتاب های زیادی می خواند نترس،
از کسی بترس
که تنها یک کتاب دارد و آن را مقدس می پندارد!
- نیچه
عاشق آن خاطراتی هستم که
تصادفی از ذهنم عبور میکنند و باعث لبخندم میشوند.. (sm127)
من یکی که اصلا حوصله توافق ندارم هی این آمریکایی ها میان ایران اَه اَه
هیلاری داف رو بگو هی گیر میده به من بیا باهم دوست با مزایا بشیم !
ﺑﯿﺎ ﺗﻮﺍﻓﻘﻨﺎﻣﻪ ﺍﻣﻀﺎ ﮐﻨﯿﻢ،
ﻣﻦ ﺭﺁﮐﺘﻮﺭ ﻗﻠﺒﻢ ﺭﺍ ﺑﻪ ﻧﺎﻣﺖ ﻣﯿﮑﻨﻢ،
ﺗﻮ ﻫﻢ ﺗﺤﺮﯾﻢ ﭼﺸﻤﺎﻧﺖ ﺭﺍ ﺍﺯ ﻣﻦ ﺑﺮﺩﺍﺭ !. (sm127)
شبتون آروم
مبارک باشه مهندس (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm172)(sm172)(sm172)(sm172)(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm27)
باز چه گندی زدی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ترک 1 البوم بنیامینِ گند تازه ای نزده (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]