کسی ب شما توهین نکرد ک توهین میکنینقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
کسی ب شما توهین نکرد ک توهین میکنینقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من از شما نقل نمیگیرم که چرا شما اینطور فکر میکنید چون آزادید هر جور دوست دارید فکر کنیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط با تو رو دوس داری من یکاری کن رو و این سلیقه متفاوته هر فرده
شما هم در مقابل بقیه همینجور باشید
عذر میخوام..اسم این برنامه چیه و از کدوم شبکه پخش میشه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط biseda [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این ویدئو ها قدیمیه
خوب یکی واسش ترانه مهمه یکی صدا یکی تنظیم قرار نیس چون ما دوس داریم بقیه هم حتما دوس داشته باشن
(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Parsa8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)نقل قول:
نقل قول:
هرچقد هم خودمونُ به بیخیالی بزنیم و وانمود کنیم با این مساله کنار اومدیم فایده ای نداره آلبوم که پخش بشه داغ دلمون تازه میشه (sm74)
در خوب بودنش آره شکی نیست ولی به عقیده من کلا ازدواج و بچه دار شدن برای سلبریتی ها تا حد امکان هرقدر دیرتر اتفاق بیفته ضرر که نداره تازه به نفعشون هم ممکنه باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط shahkar [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شادمهر سال 86 ازدواج کرد یعنی تو 35 سالگی بازم سالها فرصت داشت یک مقدار براش زود بود، به نظر(شخصی)م برای مثلا یه موزیسین/خواننده در این سطح و فردی با خصوصیات و موقعیت شادمهر ازدواج اونم در این سن خیلی نمیتونه به صلاحش باشه حتی اگر همین الانم که نزدیک 44 سالگیشه ازدواج میکرد بازم هنوز دیر نشده بود (sm120)
(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شرمنده نقل گرفتم ناراحت شدی فکر کردم جو شادمهریا صمیمی تر از این حرفاسنقل قول:
الان متوجه شدم خشکه و براساسه تاریخ عضویت هر کی اینجا مورد احترامه
تکرار نمیشه پوزش