گل روشو بر میگردونه
نمایش نسخه قابل چاپ
گل روشو بر میگردونه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوکرم .
منم لینک این فیلم رو می ذارم توی صف دانلود تا ام شب یا فردا شب دانلود بشه .
ساسان یه چیزی در مورد فیلمِ اسبِ وحشی ( Mustang 2015 ) :
این فیلم برای من جزءِ 10 تا فیلمی بود که تا آخرِ عمرم فراموش شون نمی کنم !
اسبِ وحشی بد جوری قلبِ منو فشرده کرد ! واقعا فوق العاده بود . قصّه ی یاغی گری یِ دختران غم گینِ آسیا و به خصوص خاورِ میانه . (sm50)
کاشکی خواهرم قبل از عروسیش این فیلم رو میدید ! گر چه بعد از عروسیش هم نه دید و حالا هم دیگه علاقه ای به دیدنِ فیلم نه داره . (sm172)
من تا زمانی که سازمان نظام وظیفه پا برجاست از دانشگاه نمیام بیرون (sm59)
چه کار خوبی کردی صابر(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این فیلم ترکیو قبلا میخواستم ببینم که یادم رفت کلا تا اینکه تو یادم انداختی
دیگه وقتی تو پیشنهاد میدی حتما باید(sm50)
مث خودمی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad_KurdishBoy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad_KurdishBoy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر چی مدرک بالاتر کیون پارگی بیشتر (sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس واجب شد ببينم صابر(sm176)
اميدوارم خواهر عزيزمون هرجا هست شاد و سلامت باشه(sm10)(sm19)
نه بابا اینطور نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مدرک بالا مثل کادری اون رسته میشی
و حتی میشه امریه گرفت