این تگ من که امیر زده رو بیپ تیونز هم زده !!!! (sm30)
نمایش نسخه قابل چاپ
این تگ من که امیر زده رو بیپ تیونز هم زده !!!! (sm30)
این 320 که تو همون شب معروف دانلود کردیم خوب بود یا 320 بهتری هم هست؟ (sm172)
دوباره از همینجا بگیر ریپ بهتریهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Am!rmohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممنون (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم گير آوردم ايشالا امروز ميرم ميخرمنقل قول:
نوشته اصلی توسط sina1100 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا الان نشنيدي؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط M.GCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو کامنتای یه سایت موزیک میخوندم نوشتن «وای وای چاوشی کارش به کجا رسیده میره واسه تفنگ خونشون اهنگ میخونه»(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سر دو روز تا اوينم رفته (sm120)
چرا فقط دو تراک اول ونقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm178)نقل قول:
نوشته اصلی توسط M.GCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
که هر دوشونم عالی بودن عااااالی...نقل قول:
نوشته اصلی توسط MIRLORD [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا ترک های بعدی رو نشنیدی!(sm172)نقل قول:
به چی ميخندی؟(sm120)خب ترک!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بلی یا امیر (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من نبودم جان خودم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط iman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خواهم شنيد.. امروز فردا :))نقل قول:
نوشته اصلی توسط MIRLORD [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینم داستان داره ..
خودش پست میذاره واس خودش منو تگ میزنه ..
تو تصور همه ما از مشهديا رو تغيير دادي (sm120)نقل قول:
درخواست پاسخنامه دینامیک مریام ویرایش 6 ترجمه فارسی آقای افضلی
(sm2)(sm2)
(sm142)
تازه دارم تفنگ سرپر رو درک می کنم.
رو سر هر دوی ما وسوسه ی آزادی
قشنگ معلومه شعرهای آلبوم عوض شده (sm81)
مثلا تو ترک یه خونه کوچیک حتی اسم آهنگ که " گلاب " بوده هم تغییر پیدا کرده ! (sm175)
برای تشنگی هام یه کم (سراب) شراب بیار این بیت هم تغییر پیدا کرده به همین سادگی ! (sm175)
خدا قوتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Tintin10 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باو این رضا آریان کیون ناشور کجاست
این کریو ش کلا ریده
پلی شد
خوب است
بچه ها ترانه سرای آهنگ آزادی شادمهر کیه؟
(sm169)
زیاد به این چیزها فکر نکن دادا.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Tintin10 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من فکر می کنم که خیلی از این عوض شدنها به خواست خود محسن بوده،به خصوص تو وصیت میگه به همسر نگرانم که تو شعر اصلی حسین میگه به همسر نداشته ام،که این هم دلیلش اینه که این وصیت محسنه نه حسین.
(sm120)نقل قول:
اونوقت تصورتون چی بود؟و چی شد؟
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)
(sm2)مهدی معزی مدیر اجرایی درباره ما گفته : اینها یک گروه هستند که میخواهند به موسیقی ضربه بزنند
درد دل غريبيمو
قصه خود فريبيمو
غزل باشه يا مثنوي
خوبه اگه تو بشنوي(sm54)
(sm30)نقل قول:
اصلاح میکنم : نت کم سرعت خر است (sm120)نقل قول:
تنظیم قهوه خوبه(sm50)
(sm2)(sm2)نقل قول: