ماله کشی حقوق خوبی داره ها . . . (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
ماله کشی حقوق خوبی داره ها . . . (sm50)
شما ماله کش های تروریست رو با هم تنها می ذارم . . . (sm50)
ببینم من ماله کشم ؟ منی که دارم میگم اینا دزدن و ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من بحث م سر هزار و 400 سال پیشه بحث اما حسینه . نه این ج . ا .
تمام .
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینم تاپیک مورد علاقه ی ماله کش ها عزیز . . . تشکّر از دوست خوب حکومت ج ا برای راه اندازی یِ این تاپیک : امید عزیز . . . (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کم کم داریم ماله کش ها رو پیدا کنیم . . . (sm50)
فقط منتظرن یه دختر 4 تا ، تار مو و اندام بدنش رو بریزه بیرون . . . (sm3)
ابله بودن که شاخ و دم نداره . . . (sm50)
این هیچ ربطی نداره این که تابلوئه قبلش چه کاره بوده .نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینی هم که تو میگی ماله کش به من..
تو خودت می گفتی روز عاشورا زیارت عاشورا می خونم پس صد در صد حتما توام ماله کشی
اینم ترشحات مغز خودته کلا منطقت اینجوری حکم می کنه دیگه مشکل من نیست
نخیرم گفتم منطق شما اینحوریه .. شما دارین این آخونداری کثیف رو با اونا یکی می کنین .نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saleh Khorasani [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این آخوندا رو امام آورده رو کار ؟ یا یه مشت بسیجی بی ناموس
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حسین و پیمان ، هدف تون رو از تشکّر زدن از تاپیک مورد علاقه ی ماله کش های حکومت ج ا در چند سطر شرح بدین . . . (sm25)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77)
باشه عیب نداره هی تگ کننقل قول:
باور کن این پارسال تو تلگرام می گفت من زیارت عاشورا می خونم حال نمیدانم دروغ گفته یا نهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Saleh Khorasani [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من اونا رو گفتم که بدونین احمق ها کسی که اعتقاد داشته باشه به امام علی به فرض هیچ ربطی به آخوند 2 هزاری نداره
سوء استفاده کن و پر حاشیه به این صابر میگن دیگه .
هی تگ کن تا صبح . منم می تونم تگ کنم چند نفرو بیان پیاماتو ببینن بهت بگن احمق اینا ربطی به هم نداره
جریان چیه مثل سگ و گربه حمله کردین (sm148)
نه من کاملا به خودم مطمئنم که دارم حرف میزنم . اتفاقا بدمم نمیاد جواب اگه داری بده . ولی کسشر نباشه . با مدرک حرف بزن نهنقل قول:
اون چیزی که تو منطق و عقل تو هست رو تحمیل نکن . همین که میگی تا امام حسین هست آخوندا هم هستن اینا اصن چه ربطی دارن به هم ؟
اونا معصوم بودن . اینا به اسم اسلام دارن همه کار می کنن . توضیح داری بده دیگه . ربطش چیه که داری یکیش می کنی ؟
فاحشه ها ،
خاکِ خریتُ کاخ می کنین ... (sm50)
چی شده ...
پیمان ،
شما بودی که با موزیک های EDM آشنایی داشتی ؟
(sm50)
بیخیال صابر جون تو الان اعصابت ریخته به هم (sm111)نقل قول:
من نظرم اینه که بهتره وارد بحث های مذهبی تو محیط مجازی نشید چون فقط به دوستی ها صدمه میزنه و رفاقت ها را از بین میبره چرا چون اکثرا در بحث های مذهبی دینی اعتقادات را وارد گفتگو ها میکنند که ریشه ی تعصبی داره
از طرفی برای این جور صحبت ها باید جنبه ی طرفین حسابی بالا باشه که در اکثر موارد متاسفانه این طور نیست آخرش میشه دعوا و دلخوری از هم
آره میلاد جان البته بیشتر تو زمینه و سبک ترنسنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وقتی که حرف میزنم جواب بده نپیچون . از خودش بپرسنقل قول:
ببینم اینا به ظاهر دارن به اسم اونا هزار بلا سر مردم میارن تقصر امام علیه ؟ اون مگه این کارا رو می کرده ؟
ناراحت نشیا ولی حالت خوش نیست برو بخواب اگه جوابی نداری
سهند ،
یه فیلم تازه دیدم از سینمای بلوک شرق که دوست داری
خودم خیلی خوشم اومد ، نسبتا جدید هم هست البته ...
1945 (2017)
یه گروه هست به اسم Nervo می خواستم ببینم نظرت در مورد کاراشون چیه البته اگه کاری ازشون شنیدینقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره حرف خوبی زدی ولی به قول امیر دوستی تو نت بوی شاش میده نمونه بارزش همین امشب (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قضیه چیه(sm2)نقل قول:
من هر تاپیکی اگه وارد بشم تشکر میزنم(sm120)
هر جا سخن از کشتار و تجاوز است ،
نام درخشان دین به گوش می رسد ...
(sm2)
(sm209)
اینم بگم که مردمی که واسه گرفتن نذری تو سر و کله ی هم می زنن ،
عملا گرسنه به حساب میان ،
همین و بس ...
مثل همون دیالوگ فیلم چارلی چاپلین که میگه ما دزد نیستیم ، گرسنه ایم ،
و از اونور مثل دیالوگ جوکر به بتمن که میگه : بهت ثابت می کنم این مردم متمدن تو یه شرایط بحرانی گیر کنن حاضرن حتی همدیگه رو بخورن ...
نقل قول:
چی کار به اعصابم داری ! تو جواب منو بده !
می گم : برات خیلی جالبه که یه زن که تا دی روز رو سری یا چادر می پوشید ، ام روز لخت بشه !؟
یک کلمه بگو :
آره یا نه !
زیاد فیلم میبینی به مخت فشار اورده
اگه منظورت منم ، که در جریان باش من به همون اندازه که می تونم منطقی باشم ، میتونم وحشی هم باشم ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط FARHAD_4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این گروهه [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راستشو بخوای کاری تا حالا ازشون نشنیدم
سبکشون سبک معظم هاوس هست آخه!(sm59) من هاوس هم گوش میدم ولی کم و هاوس تجاری هم اصلا
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهان . . .
یعنی اگه الان من یه تاپیک بزنم ، فیلم چورن تجاوز عمام به هم راه شهدا به دختر بچّه ی 8 ساله تشکّر می زنی حسین !؟
یک کلمه : آره یا نه !؟
سوال دوّم رو هم که از پیمان پرسیدم ، با یک کلمه جواب بده . . .
آره یا نه . . .
(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باشه!نقل قول:
جالبیش خب جالبه دیگه ولی اون طور که تو مد نظرته نه عزیز
چندتا از کاراشون رو گوش کردم نسبتا کیفیت خوبی دارن ، البته به عنوان الکترونیک دنس به من خروندن ...نقل قول:
اگه وارد تاپیک بشم اره(sm120)نقل قول:
جریان تو برق ...اعتراف خوبی کردی به وحشی گری
همون اول اشنایی ندادی رو حرفت باش .