ای زندگی بیزارم از بیهوده بودن
میرم که تا پیدا کنم فردای روشن
نمایش نسخه قابل چاپ
ای زندگی بیزارم از بیهوده بودن
میرم که تا پیدا کنم فردای روشن
(sm127)(sm127)(sm127)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm50)
ممر آلبوم های تیلور رو من 320 دارم + دیجیتال بوکلت همشون خواستی آپلود کنم برات (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چطور دیجیتال بوکلت داری بعد ایتونز نداری (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهنگ هارو از جای دیگه دانلود کردم دیجیتال بوکلت ها رو از سایت های خارجی سرچ زدم دنبال گشتم پیدا کردم (sm120) اونموقع هنوز با آیتونز آشنا نشده بوم نمی دونستم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
علی قمصری (sm50)
موسیقی چشم تو گویا تر است
از لب پر ناله و آواز من ... (sm181)
سمفونیک راکای کامران تفتی خیلی خوبه (sm50)