یه دو روزه که اینجا خیلی خلوت شده ، حتی جمعه شلوغ تر از الان بود ، قضیه چیه ؟(sm132)
نمایش نسخه قابل چاپ
یه دو روزه که اینجا خیلی خلوت شده ، حتی جمعه شلوغ تر از الان بود ، قضیه چیه ؟(sm132)
حالا تو مشکوک میزنی(sm70)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ینی نمیدونی کدوم دانشگاه درس میخونی ؟(sm70)
دیشب 2 نصفه شب 450 نفر انلاین بودن 119 تا کاربر بقیه مهمانو خزنده خودمم تعجب کردم ولی الان 380 (sm27)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حتمن احتمال میدادن آلبوم احمتوند دو نصفه شب میاد (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه مستخدم داریم تو شرکت خیلی با من رفیقه . البته من سر کار خیلی جدی ام (sm120) بنده خدا همیشه میره آلبوم ها رو واسم میگیره
هر موقع صداش میکنم میگه چیه مهندس باز آلبوم جدید اومده(sm2) اوستایی شده واسه خودش در این زمینه (sm120) دیروز صداش کردم احتمال میداد آلبوم احمتوند چهارشنبه میاد (sm120)
(sm54)اشترم همین تاپیکه ؟
5 برابر کابر انلاین بوده اون مموقع اون وقت یه کم میشه؟(sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)اون یکی تاپیک چن تاس
این دو روز یکم خلوت شده مشکوکه(sm132)