به طلا(sm127)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوب این خوبه.. فکر کنم باز گند زد(sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
به طلا(sm127)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوب این خوبه.. فکر کنم باز گند زد(sm120)
هی میگیم ماه رمضون کی تموم میشه.. تابستون کی تموم میشه...انگار همین چند روز پیش بهار شده بود، تقریبا 4ماه گذشت(sm50).... همینجوری سنمون داره بالا میره(sm50)
(sm120)(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)(sm172)(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هه از چه نظر ؟! (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه ... (sm70)(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فهمیدم با کیا بودی (sm59)
بنده تخصصی در زمینه ارتپدی ندارم (sm120) ولی بستگی به میزان پارگی تاندون داره که متاسفانه اگه زیاد باشه جراحی و گچ لازمهنقل قول:
دکتر مهندس اسی هستم
سوالات دارویی ، پزشکی و شیمی شما را پاسخگو میباشم
(sm77) بابا داری کجا میری (sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهنگو گوش دادم (sm59)
یعنی اینقدر اذییتت کردیم ؟ (sm74)نقل قول:
اتفاقا میخواستم الان بپرسم
عـــــــــــــــه قشنگه ؟ (sm80)