رضویان تو در حاشیه: آروم آروم این ترش میکنه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
رضویان تو در حاشیه: آروم آروم این ترش میکنه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اقا بحث ناراحتی نیست بحث اینه که هر کسی آزاده هر نظری داره بزاره اینجانقل قول:
نوشته اصلی توسط Aghili [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب من از خیلی سال پیش دارم با موزیک شادمهر زندگی میکنم
شادمهر بهار من - نغمه های مشرقی- نغمه های شرقی -مشق سکوت - رگ خواب
همون اندازه البوم های با کلام بی کلام هم داره
من از لحاظ شعر و صدا نمیگم البوم بده چون هنوز نشیندم اما از لحاظ موسقی اگه کار خودش نباشه
برای من هیچ جذابیتی نداره همونطور که شاید برای شما بهترین البومش باشه
این یه چیز خیلی ساده س
اما وقتی مثلا میگی چه گیری دادین گیر نیست جیزیه که بهش علاقه داریم منو خیلی طرفدارای دیگه
خلاصه کدورتی نمونه بهتره(sm10)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ادامه میدمت
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حتی اگه این البوم بهترین باشه و تمام منتقدهای کنونی بیان بعد البوم بگن عالی بود ...
بازم من انتقاداتشون رو حق میدونم ... تمام نظرها منطقی هست درباره اینکه خودش اهنگسازی کنه تعداد تراکها بالاتر باشه افراد اطرافش عوض بشن و ...
حتی اگه البوم خوبی باشه با رعایت این نکات مسلما بهتر میشد و گوش شنوا لازم است(sm132)
لحنش خوب نیست ولی بیراه هم نمیگه(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من چند صفحه پیش به پیمان هم گفتم بیخیال شده بودم دیگهنقل قول:
پیمان هی میره میگرده یه تیکه نوازندگی پیدا میکنه میزاره(sm39)
مثل البوم قبلی نصف البومشو خودش بسازه
اصلا اهنگسازی کنه تنظیم نکنه
مگه چاوشی نیست هم خودش کار میکنه هم به بقیه چندتا کارشو میده
اینو میگم الان بازم میگن انتقاد الکی
ولی اگه واقعا اینجور باشه که ما هنوز نمیدونیم
اینکه کل البوم رو بدی به یه مشت بچه بسازن واقعا طرفدارات برات اهمیت ندارن
(sm50)کاملا درست میگی بدون هیچ تردیدینقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حرفت کارشناسی هست و صحیح
(sm50)کاش جای بلاک کردن بعد شنیدن انتقاد داغ میکرد قهر میکرد 2 روز میرفت و دوباره میومد این روش بهتری بود!!!
به زودی همه خواهید فهمید که زود قضاوت کردید تمام هشت ترک کار شادمهره ..تمام کارایی هم که صفاریان ساخت یا مثلا طرفدار که ناهیدی ساخت کار شادمهره فقط حال میده به اطرافیانش و به نام اونا میزنه ..منتظر بهترین البوم شادمهر از هر لحاظ باشیننقل قول: