(sm2)اوه اوه میگه ما رفتیم به مسئولین گزارش دادیم اما بی تفاوت نشون دادن من بشون گفتم از روی ای پی میتوان ره گیری کرد متاسفانه پلیس فتا واکنشی نشون نداد !
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)اوه اوه میگه ما رفتیم به مسئولین گزارش دادیم اما بی تفاوت نشون دادن من بشون گفتم از روی ای پی میتوان ره گیری کرد متاسفانه پلیس فتا واکنشی نشون نداد !
فردا میان همه رو میبرن بازجویی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگ آلبوم کس دگ لو نمیره؟(sm54)
من پشتتونم غصه ی چیرو میخورید؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm88)
خدایا حکمتتت رو شکر (sm146)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بگو چرا برق خونمون رفت (sm120) خدا به جوونیم رحم کرد
پ ن : خوب شد محسن هيچ مديربرنامه اي ندارد (sm120)
(sm2)خب فک کنم باید از این مطلبم بگذرم تو همون روزنامه جاش خوبه یکی دیگه میزنیم
یه پخ به من بگن همتونو لو میدم با ذکر شهراتون(sm59)
همین بیشتر نگرانمون میکنه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط amir20 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm138)
تو رو اول از همه میبرن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چاوشی دی ال ب زودی(sm70)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من کاربر جدیدم تو برو فکر خودت باش هم حرفه ای هستی هم سابقت برمیگرده به دویست و شیش و ....(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm88)
(sm120)لاشیا همش موج منفی دادن آدم نمیتونه رو کنه
الی حداقل پخ کن واسمون بخونیم(sm120)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من کاربر فعال بودم تا 4 ماه پیش که تاپیک جام جهانی زده شد(sm120)
چه ربطی داره به اون ؟(sm70)
مطمئن باش تمامی جنایاتی که در گذشته انجام دادم ، هیچ ردی از خودم نزاشتم(sm2) مگر اینکه شرلووک هلمز و پوآرو بیارن(sm2)
اونو میدونمنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعضی موقع ها هم این ارور رو میده
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودم میشم خانوم مارپل(sm70)نقل قول:
ملی مارپل(sm2)نقل قول:
تو رو اول از همه میبرن به جرم توهین به صفا(sm120)
(sm93)
هیچکسی بیشتر از سینجول اون شب فوش نخورد (sm2)حالا دیگه هرچی پست میزاره در مورد محسن تو فیس , هوادارا کامنت میزارن " هه " (sm2)
(sm54)
والا واسه منم همچین اروری میدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واسه اینه که پورت لحظه ای از کار می افته
دیسکانکت شو و مرورگرت رو ببند
اولین اهنگ از البوم جدید پینک فلوید ریلیز شد (sm173)
دیوثا چرا هیچکی ار کمد تعریف نمیکنه ..
یه دقیق آخر نوازندگی بهنود که گفته بودم چیزی کم نداره از این بود زندگی ..
ترجیع بندشو ببین جر میخوری ..
شاعر آزادی شادمهر کیست؟ (sm176)
راسی آلبوم رف رو دور بعد چاپ ..
سروشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Am!rmohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)(sm70)
Esmeto zemzeme kardam. In tamame shoresham bood ......
فایده ندارهنقل قول:
بعد چند ساعت شاید خوب بشه
(sm120)اهمش همون بود که نوشتم باقیش همش سیر ترشی انداختننقل قول:
نوشته اصلی توسط iman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کی گفت ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
man ba komod bish az baghie hal kardamنقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرسی (sm176)نقل قول:
harchi senesh mire bala lahnesh khastetar mishe(sm172)
ناپلئون به دزیره گف !!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]