نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرسی . . . من دیگه پرسشی ندارم ازت . . .
پس جالبه . . . خیله خب . . .
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرسی . . . من دیگه پرسشی ندارم ازت . . .
پس جالبه . . . خیله خب . . .
پیمان ، حوصله کردی ، لطف کن چند تا گروه و موزیسن درجه یک معرفی کن ...
البته خودم شخصا بیشتر داب استپ و زیرمجموعه هاش رو ترجیه می دم ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شک نکن که وارد می شی . . . بس یار خب . . .
سوال دومتم بهش فکر نکردم ولی کلا لخت بشه جالبه چه با قسمت اول چه بی قسمت اول(sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saleh Khorasani [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی نا بودم کردی . . . (sm2)
حالا که آشنایی پیدا کردی ،نقل قول:
نوشته اصلی توسط FARHAD_4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لقمه اندازه دهنت بردار ،
سرت هم تو کارِ خودت باشه ...
ولا منم خیلی خسته شدم از بس با اینا سر و کله زدم . میدونی چیهنقل قول:
من یه چیزی میگم اینا یه چیز دیگه ای بردشت می کنن ربطش میدن به الان .
یعنی ببین یکی که نتونه بفهمه همه چیزو از فکر خودش ببینه الکی ربط بده بهم تو هر چی بگی بی فایده ست فقط سر خودت درد می گیره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوبه . . . همین فرمون ادامه بده . . . هیچ وقت فکر نکن ، راحت تری حسین . . .
پس غلط کردی وقتی سس شر تحویلم میدی .نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saleh Khorasani [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با وحشی هایی مثل تو اشنا نشم بهترنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کسی با تو حرف نزند خودتو قاطی کردی
حسین کارِ سامان ویلی رو گوش کردی ؟
چی میگی صابر
موادی چیزی زدی؟ قفلی زدی (sm120)
برو بخواب از قفلی در بیای
ما رفتیم لالا
نه *** لقش (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط هیدن
نقل قول:
برو لا لا . . .
کاری به مواد منم نداشته باش لا لا یی جون . . .
آفرین ،نقل قول:
صدای ویلسون خیلی خاص تشریف داره ، خیلی حال می کنم باهاش ،
آلبوم هیدن هم واسه تابستون میاد ، یه آهنگ با زخمی داره توش ، یکی هم با ام جی
اوهوم تو ویکیا پدیا هم زده بود الکترونیک دنس میوزیک و الکتروهاوسنقل قول:
اگه اینطوره معرفی کن چند تا نمونه ترک منم گوش کنم ببینم چجورین
البته به قیافه هاشون میخوره اینکاره نباشند احتمالا مثل بعضی آرتیستا ghost producer دارن که براشون آهنگ میسازن
خودش گفته بیشتر به راک نزدیکه تا رپ ...
نقل قول:
(sm19)
تو هم سرت تو کار خودت باشه
یعنی آب رو برای طرف نذاشتی صالح . . . (sm59) (sm2) (sm59)
نقل قول:
بعد از نماز صبح می خوونم همیشه . . . (sm2)
ژق مون رو هم نزدیم . . . (sm50)
من تا فاز اسید بودم که از اینا برام آهنگ گذاشتم خیلی حالِ خوب داشت کاراشون ...نقل قول:
یکی رو برات می زارم گوش کن نظرت رو بگو ، که آیا ارزش دنبال کردن دارن یا نه
با تشکر
نخست وزیر میلاد ...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حاج صابر خطوط فکریمون یکیه بیخودی فکر و خیال در موردم نکن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حتما به روی چشم میلاد جان (sm176)نقل قول:
سایکدلیک ترنس هم فکر کنم با سلیقت جور باشه از این سبک هم بهت آرتیست معرفی میکنم
یعنی آبروی من ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اول این که میدونم بد دچار سوزش شدی که میای وسط .
خوبه هر کی این 10 صفحه رو بخونه می فهمه چی به چیه ..
یعنی یه گوسفند دیدی خودتم دیدی . مغزت اندازه ی یه گوسفنده
در ضمن شماره حسابتو بده من صد تومنو برات واریز کنم تا سر برج . خوب نیست پولت پیش یه کیسه کش باشه .
ببین نازنین ، فکر نکنم اینجا به جز سه یا چهار تا از بچه ها کلا با کسی دیگه حرفی داشته باشم واسه زدن ، تا الان هم یادم نمیاد که حتی اسمی از شما برده باشم ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط FARHAD_4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
اوکی . . . (sm50) (sm127) (sm50)
اینجارو هم به لجن کشیدن ،
آدم میاد اینجا که حداقل واسه چند ساعت آرامش داشته باشه ...
حسین توکلی - سردم شده ... (sm50)
هیچی ندونای صدتا یه غاز ...
سو تفاهم شده با هم دوست باشین هادی جان (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرسی گوش میدم حتما نظرم را میگم (sm93)نقل قول:
در ضمن سبک اسید و اینا اگه میخوای باید بری سمت تِک ترنس کلا با هاوس و زیرشاخه هاش سنخیتی نداره (sm120)
من شروع کننده نبودم ولی خودشون خواستن منم جواب دادم .نقل قول:
گفتم که برام گذاشتن ، شخصا چون مهمون بودم حق انتخاب موزیک رو نداشم ،نقل قول:
اگه به من بود که با Tiesto جر می دادم مکان رو ... (sm118)
دوستی که جای هیچ چیزی رو نگه نداره و اصن حرمت رو نگه نداره توام میشی عین خودشوننقل قول:
به هر حال مخلصم (sm127)
کاری ندارم به این که کی شروع کرد و کی دنباله ی اونو گرفت ،نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مهم لجن زار شدن اینجا بود که یه سریا با موفقیت به این امر جامه عمل پوشیدن ...
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حمید جان هم تشریف آوردن . . .
بعد از خووندن پستا مون می ریم برای اعدام و گور های دسته جمعی . . . (sm50)
همه ی اینا به خاطر لخت شدن تشریف داره ،
تو این ممکلت چه بخوای چه نخوای لختت می کنن ،
فقط اگه به شانس اعتقاد داشته باشی و به نوعی خوش شانس باشی مورد تجاوز قرار نمی گیری ،
اینجا یه دیکتاتور آخوندی و با محوریت دینی اونم عسلامی حکم فرمایی می کنه ،
دینی که پیامبرش تو 50 سالگی با یه دختر بچه 9 ساله رابطه برقرار کرده ،
دینی که پیامبرش تا 50 سالگی خوندن و نوشتن بلد نبوده و با رفت و آمد توی غار کتاب نوشته ،
دینی که کل تاریخش توی جنگ تشریف داشته ،
دینی که توی اون زن و مرد با هم برادرند ...
عمو شاهین میگه :
الان اگه یه دخترُ جلو روم لخت کنن ،
من کمک می کنم که بیکینیش رو بکنن
این کاری بوده که عسلام با پیروانش انجام داده و انجام میده ...
توی همین زمینه ها هم همینجوری پیش میره ...
خب همین دیگه من اصن حرفی از اسلام زدم . ؟ وقتی که گفتم جواب بده .نقل قول:
منظورم این بود تو میگی امام علی هست آخوندم هست امام حسین هم هست اینام هستن
اون اماما مگه کسی رو اعدام می کردن ؟ مگه مال کسی رو خوردن ؟ مگه تجاوز کردن به کسی ؟
این دوزه رو ولش کن حالا طرف میاد از تجاوز و اعدام برای ما سخن رانی می کنه منم این چیزا رو می فهمم
من حرفم اینه شما دارین اینا رو با اونا یکی می کنین یعنی کاری به اسلام ندارما ولی به نظر شما امام خ. م . اگه متجاوز بوده حتما از اما علی درس گرفته و اینم شامل اسلام میشه
قران رو محمد نازل کرده اونم هزاران قرن پیش . به نظرت همونه ؟ چه فک کردی بازم میگم من اصن حرفم روی اسلام نیست من گفتم اسلام رو من نه دیدم نه می شناسم .
از روی قرآن الانم نمی تونم تصمیم بگیرم که به امام حسین و زنشم بد بگم
گِل بگیرن سَردَر این ممکلت ...
نخست وزیر میلاد ...
فاک به متجاوزین شهوتی ،
فاک به طـوسی ، فاک به جـنـتی ...