خـــــــــود را درون چـــــــــــــــاه.. مـــــــــــــــــــــی اندازَـــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــم... (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
خـــــــــود را درون چـــــــــــــــاه.. مـــــــــــــــــــــی اندازَـــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــم... (sm50)
برو تو قسمت ادیت زبانشو عوض کن به انگلیسی نرم افزارو ببند دوباره باز کن اوکی میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MansourFriends [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قضیه چیه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دل من دیگه خطا نکن با غریبه ها وفا نکن
زندگی رو باختی دل من مردمُ شناختی دل من .... (sm50)
خفه شو اصلا بهت نمیاد(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خبر دادن اشترم بعد از شنيدنه سول اف موزيك سرشو از شدت تحت تاثير قرار گرفتن سرشو كبونده تو لب تاب و راهيه بيمارستان شده(sm2)
(sm50) (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مهدی یه سوال : زانتیا تمیز الان چقدره به نظر ؟ (sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شتر در خواب بیند پنبه دانه ، گهی لپ لپ خورد گه دانه دانه
حالا یه قیمت میخوام بگیرم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]