همون مو زردس که تاپیک عکسای خودشم زده بود(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
همون مو زردس که تاپیک عکسای خودشم زده بود(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کار (sm74) اگه کار پیدا کردی منم خبر کن بیام (sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیر سرم مثلا لیسانسم کار کجا بود
آره راستی کجاست تاپیکش بیارش بالا (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خود خودشه (sm2)مو زرده (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط یه چیز این اواتارش عکس خودشه؟؟؟
کو عکس اواتارشنقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره بابا نکبت کوره بابا (sm3)(sm2)نقل قول:
نه بابا حوصله بن ندارمنقل قول:
زشته جون مردمو مصغره نکنیدنقل قول:
آدرس بده خب خودم برم (sm2)امیرم ازش بدش میاد (sm70)نقل قول:
همچین زده بود معرفی اعضای موزیک بارن من فک کردم این مدیره اینجا یا آپلودر سایته (sm2)