یه معلم داشتیم معلم مدارهای الکتریکی بود فک کنم
یه جمله معروف داشت وقتی جوش میاورد میگفت ایرانی جماعت مفت خوره واقعا"نم که راست میگفت
نمایش نسخه قابل چاپ
یه معلم داشتیم معلم مدارهای الکتریکی بود فک کنم
یه جمله معروف داشت وقتی جوش میاورد میگفت ایرانی جماعت مفت خوره واقعا"نم که راست میگفت
با هادی بودی دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره دیگه
هادی کدوم استانی ؟ یادم رفت
کرمانشاه شهر تمدن و تاریخ (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه فرقی میکنه مگه تو ایرانی نیستی . نکنه افغانی هستینقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70) ای کیییییی+ر تو کو__ن بچگیاتنقل قول:
یه کار سراغ دارم میری یا ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یا.......سوراخت درد میکنهنقل قول:
ازت بدم اومد پستتُ پاک کن بی جنبه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه کاری ؟نقل قول: