(sm50)(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm50)(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صابر امشب بی بی سی با گلستان مصاحبه کرده درباره فروغ!!!!(sm77)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیدی؟ (sm50)
من تازه فهمیدم(sm98)
فردا اولین دربی بعد از هاشمی
دست و دلم به فوتبال دیدن نمیره
(sm59)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm50)
امروز هی یه کم حالم خوش نبود ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ramy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تاپیک ببین هر چه خودت دوست داری بزن ..
مثلا اون فیلم 4 شنبه سوری خیلی خوب بود (sm19)
امیدوارم ک الان حالت خوب باشه (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قربانت راستی دیشب هم بهت گفتم چند تا ازین فیلم ها داری ؟ یا سراغ داری ؟ میشه اسم هاشو ببری .نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ramy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
جانِ من !؟ (sm54)
من الان نزدیکِ 2 ساله با تلویزیون داستان پیدا کردم .
فقط چند تا برنامه ی نیم ساعتی رو چند هفته در میون می بینم و ضبط می کنم . مثلا برنامه ی تماشایِ بی بی سی و نقشِ قلمِ صدای امریکا .
ابراهیم گلستان دیگه شوخی بر دار نیست ! تاریخِ بزرگِ ادبیات از صادق هدایت تا فروغ و همین حالِ حاضر ایران رو دیده و روش تاثیر فراوون گذاشته .
احتمالا صبح یا فردا روی یوتیوب رسمی یِ بی بی سی می ذارن .
نمی دونی توی چه برنامه ای باهاش مصاحبه کردن !؟
فردا تکرار هم داره حتما .
ولی الان که گفتی ابراهیم گلستان اولین چیزی که به ذهنم رسید می دونی چی بود !؟
این که من حتّی 1 کتاب از این بزرگ مرد نه خوندم ! به قولِ شاهین : رواست که بمیرم (sm50)
ندارم فقط همونا بود که گذاشتم , البته یکی دیگم هست که بعدا میزارم , نما ی نزدیک اسم فیلمهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دی وی دی هست ی چند تا ,قبلا گذاشته بودم ی چند تا که حذفشون کردم به غیر از اونا ی چند تا دیگم هست
خب الان چند تا گذاشتی اینجا ؟نقل قول:
به غیر از 4 شنبه سوری دیگه چه فیلمی گذاشتی ؟