تنها پستی که یه کم اعصاب منو اروم کرد همین بود (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
تنها پستی که یه کم اعصاب منو اروم کرد همین بود (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما اصلا احتیاج به حمله نظامی آمریکا و بقیه کشورا واسه نابودی خودمون نداریم ،
همین فرمون بریم جلو ، چند سالِ دیگه مثل زامبی ها میشیم ...
حاج منصور مست می کنه ،
روضه می خونه از کربلا ...
ولش مغز متفکر اینجا زیاده خسته شدیم . دندانمم گرفت درد
چرا کاری می کنید که دیگران بگویند کاری کرده اید ...
چرا تموم نمیشه ،
چرا منجی عالم حـشریت نمیاد ...
میلاد این امضات مال اهنگه ؟
نه ،
شعری ست از گروس عبدالملکیان ...
خیلی خوبه
تازگی ها شدیدا از خواننده های قدیمی ایرانی متنفر شده ام ...
خوبی از شاعرش تشریف داره ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حتی داریوش ...
یعنی تا این حد ...
تو قلبِ من زمستونه ،
گرفته برف ... (sm172)
رام - فراموشی ...
نه صابر جون اون پستت یه چیز دیگه بود.یه مفهومی داشت.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعضی ها مخشون معیوب... احساس غرور بهشون دست داده تو توهمات بسر می برند... هیچی هم نیستند
جوجه هارو باس سیخ شون زد ،
یه جا میخشون کرد ،
صدا جیغ شون درآد ... (sm171)
درسته دیر اومدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی با ک.. اومدم (sm59)
خیلی صحبت کردین
سلام سهندنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صبح بخیر (sm93)
از حوصله ی من خارجه برم بخونم
بَه بَه به این آواتار ... (sm50)
سلام (sm118)نقل قول:
نوشته اصلی توسط FARHAD_4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هو ایز ایتنقل قول:
پس خیلی خوبه اطلاعاتت بالاست . جنگ ها رو که خودم میدونم . ولی بقیه این چیزایی که میگی رو تو از کجا مطمئنی خودت بودی ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saleh Khorasani [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منبع داری بده .
آواتار خودت رو میگم من ،نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه فیلم گفتم چندتا پست بالاتر بگیر ببین ، خوبه ...
چیکارش داری(sm120)نقل قول:
موسی به دین خود عیسی به دین خود
وای مرسی (sm134)نقل قول:
اوکی حتما می بینم
آیا می دانستی که تنها به دلیل حضور بانو هتوی در فیلم بین ستاره ای این فیلم را هر هفته یک بار می بینم ...
دارن پایتختو عوض می کنن ... (sm50)
یه خبرایی از گروه 127 هست که انگار می خوان آلبوم منتشر کنن ...
مهمان قسمت ششم برنامه آشنا شو ،
صادق واحدی ... (sm74)
کار جدید ففر ،
کار جدید عمو رضا ،
تا اواخر خرداد ماه منتشر می شود ...
عمو رضا راحت هر 3 هفته یه کار منتشر می کنه ...
نه منم والا ادم با تقوا و درست کاری نیستم . فقط یه حرفا اینا گفتن که ناراحت کننده بود ازون بدتر رو مخم بودنقل قول:
هیچ کی تا نمیره هیچ چیزی نمیدونه . معلوم نیست . سر منم گرفت درد الکی داغ کردم
من معذرت میخوام که بهتون حرف بد زدم صالح و صابر
اگه حرفی زدم چون از بچگی تو مغزم کردن تو مدرسه تو تکیه ها که بچه بودم میرفتم تو کتاب
که اینا معصوم بودن و نمیشه اینا رو بیاین با این جماعت الان مقایسه کنی .
اگرم اون زمان خونی ریخته شده به خاطر حفظ از مال و ناموس مردمش بوده .
مث جنگ ایران و عراق . یا اگه روزی خدانکرده جنگ بشه
سر اجبار اگه بریم تا جایی که بتونیم میزنیم . این یه معیاره تو جنگ . بکش تا کشته نشی ..
فرزاد فرزین - حالم بده (26 خرداد)
ترانه سرا : آرش عدل پرور
تنظیم کننده : مسعود جهانی
رضا صادقی - دیونه خونه (28 خرداد)
ترانه سرا : مهدی ایوبی
آهنگساز : بهداد ظهرانی
تنظیم کننده :شهریار علوی
نقل قول:
تو هم با ما نبودی . . . (sm50)
(sm50)(sm127)نقل قول:
پستای قبلیو می خونم ولی قضاوتی نمی کنم راجب کسی