خوب من برم که امشب بازم دعوتی داریم افطار و بازم خرید (sm25) نصف حقوقم رفت سر ِ همین دعوتی افطار (sm25)
فعلاً (sm27)
نمایش نسخه قابل چاپ
خوب من برم که امشب بازم دعوتی داریم افطار و بازم خرید (sm25) نصف حقوقم رفت سر ِ همین دعوتی افطار (sm25)
فعلاً (sm27)
نمیدونم خودش چطور وقتی میبینه تنظیمی که براش زدن معمولیه باهاش کنار میاد و همینو حاضر میشه بیرون بده (sm20)نقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه از گمت کردم بهتره که باز بد نیست . دیگه باید به ترکای دیگه آلبوم امیدوار باشیم اگه شریف پور همون طور که میگن تو آلبوم باشه به شعراش میشه خوشبین و مطمئن بود (sm132)
(sm59)هه باشد که وادار شوی ...(sm2)
از اطلاعاتی که دادی و خبر خوبت راجع به آلبوم خیلی ممنون (sm176)
روز به خیر احسان جان ... بازم به سلامتیت(sm111)
زوده که هنوز (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاری به زبون نداره که (sm2) به لهجه بستگی داره (sm2)نقل قول:
دکتر مهندس بابا اسی 5شنبه ها تعطیلیم یا نیمه وقت؟ (sm132)نقل قول:
پ.ن: تعطیلیممممم؟ (sm2)
الان منو با امریکا مقایسه کردی؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دمت گرم وجدانن راضی به زحمت نبودم(sm2)
به تو فکر کردن عجب حالی داره (sm50)
احسان آهنگو شنیدی ؟ این که ی عده گفتن کاوره و فلان واقعا شبیه آهنگ عربیه خونده اینو یا چرتو پرت می گفتن /نقل قول:
بابا فردا هم ماه رمضونه ؟؟؟ تموم نشده ؟؟؟ بابا پس اینا توافق چی چی بستن؟؟