مدارا شهرام شکوهی همه جا گشتم نیافتم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
مدارا شهرام شکوهی همه جا گشتم نیافتم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممر ...
اینو نمیزاری ...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شاید بعدا گذاشتم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این ارور تروجان رو کی داده؟ دیروز این حل شده نباید میومد
همین الان هم ارور هست هر بار رفرش بکنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فرقی هم نداره اون لینک یا صفحه اصلی سایت همشون ارور رو میده!
من 3 سال پیش مسترکارت مجازی گرفتم چن بار ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینترنتی هم میخریدم و کاربرد هم داشت برای خریدهام ...
منتها به خاطر بعضی خریدها مجبور شدم باهاش Paypal ثبت نام کنم و (با یخشکن میرفتم)
چند هفته ای هم موفق بودم اونجا بالاخره شناساییش کردن و باقیمونده پولمو خوردن!
تکیه بر این جهان مکن ... (sm50)
(sm30)
منم همین آنتی ویروسو دارم واسه من نمیدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
آفرین به مهدی یراحی و تیم قوی اش , آفرین به این آهنگ (sm50)
چی خوند یراحی (sm50) کی بشه محسنم بزنه درِ گوشِ یه والس (sm50)از حسرتامه
چاوشی سبک و استایل خودش رو داره قرار نیست که شبیه بقیه بخونه (sm120)
بی برو یره (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه گفتم شبیه یراحی بخونه
گفتم تو ریتم 3/4 بخونه یکی ، تو فضای خلوت و این ریتم صداش می ترکونه
نمود این 4/4 رو
کی تنظیم کنه؟؟صفاریان کارش خوبه تواین سبک؟؟؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته محسن خودش خدای سبکه ماشالله همه رو یاد داره
متاسفانه آدم یه جاهایی رو مجبوره (sm25)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یراحی آرامش بخشه بد نی ..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فوک فوک فوک فوک ..
یراحی داره یه کارایی میکنه بذا یه کم دیگه پلی کنم ..
عاشق اونی که نیست .. (sm74)
دور میدونی که نیست .. (sm74)
تو یه روزی بر میگردی ار خیابانوی که نیس .. (sm74)
تفففف ..
خوب اینم رف تو لیست پخش من حرف نباشه ..
کسی اعتراضی داره !?؟!
خیس میشم با تو هر شب زیر بارونی نیس .. (sm74)
کدومی فوکی اینو گفته .. (sm74)
تو منو به بند کشیدی توی زندونی که نیس .. (sm74)
ینی شی ینی شی ..
الی درد بیگیری خیب بوگو برم یخه اون دیوس مترجم رو بیگیرم چرا ترجمه نمیکنه قسمت 3 رو کیونکش ..
(sm27)
فاک مای هارت چی خونده یراحی ...
الان باز میان میگن یراحی داره از شادمهر کپی میکنی
من از قافله جا مونده کجا گریه کنم ... (sm50)
سکوت صدای گامهایم را باز پس میدهد
با شب خلوت به خانه میروم
گلهای کوچک از سگها بر لاشهٔ سیاه خیابان میدوند
خلوت شب آنها را دنبال میکند
و سکوت نجوای گامهاشان را میشوید
من او را به جای همه بر میگزینم
و او میداند که من راست میگویم
او همه را به جای من بر میگزیند
و من میدانم که همه دروغ میگویند
چه میترسد از راستی و دوست داشته شدن، سنگدل
بر گزیننده ی دروغها
صدای گامهای سکوت را میشنوم
خلوتها از با همی سگها به دروغ و درندگی بهترند
سکوت گریه کرد دیشب
سکوت به خانهام آمد
سکوت سرزنشم داد
و سکوت ساکت ماند سرانجام
چشمانم را اشک پر کرده است ... (sm50)
مهدی اخوان ثالث ...
(sm27)
پک شیشه ای یا معمولی ؟نقل قول: