تو روزگار خون ،
منتظرم نمون ... (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
تو روزگار خون ،
منتظرم نمون ... (sm50)
با من سر گرون شدن گوجه و خیار صبت کن ولی سر دین هرگزنقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هیتلر سقوط کرد ... (sm50)
گیلاس کیلو 22 هزار تومننقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سیب کیلو 14 هزار تومن
این قیمت های یکی از محله های حاشیه ای شهر اراک تشریف دارد ،
که در مرکز شهر بین 7 تا 12 هزار تومن بیشتر از حاشیه شهر تشریف دارد ...
آیا نمی شه با اعتقادات متفاوت کنار هم زندگی کرد؟
حتما باید بیفتیم به جون هم
ملت با یورویی که نزدیک 9 هزار تومن تشریف داره میرن روسیه واسه دیدن جام جهانی ،
بعد میان میگن گرونی و فقر داره بیداد میکنه تو این کشور ...
من بدبخت پراید خریدم 8 تومن 3 ماه بعد فروختمش با 200 هزارتومن سود ،
شش ماه بعد همون ماشینی که خودم فروخته بودم هشت و دویست با مبلغی حدود 13 میلیون تومن به فروش رفت ...
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جدی می گی اینجا گیلاس کیلو ده تومنه
ینی تو بیای اینجا بگیری ببری اراک بفروشی کیلو ده تومن سود میکنی
اینجا دستِ کمی از مناطق نسبتا بالای تهران نداره قیمتاش ... (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته فقط قیمتاش با تهران برابری می کنه ،
به غیر از اون دیگه هیچ ، هیچ ، هیچ ...
می خواستم گیلاس های درخت حیاطمون رو ببرم بفروشم به میوه فروشی سر کوچه مون ، که متاسفانه زامبی های ده نودی از روی نرده ای به طول یک و نیم متر به تاراج بردن هر چی که بود رو ...
رفتم گُل آوردم که بفروشم که مثلا سودِ زیادی از این برنامه ببرم ،
به خودم اومدم دیدم 400 گرم گل رو در حدود یک ماه به مصرف شخصی خود رساندم ...
هر گرم 4 هزار تومن ...
دیگه حتی معتاد هم نمیشه شد ... (sm81)
گرمی چهار هزار تومن ،
پکی 20 هزار تومن ،
توی هر پک حدود یک و نیم گرم گل ...
چه سودی می تونستم ببرم ... (sm172)
بچه مذهبی نیستمنقل قول:
من نمیدونم که خدا هست یا نیست یا اون دوره زمانا واقعا چه کار کردن اینا
یعنی شاید اعتقاد نداشته باشم ولی حداقل اینو کامل می فهمم که اگرم اعتقاد اصلا نداشته باشم حداقل در عوض کفرم نمی کنم چون نمیدونم هست یا نیست .
نسبت بهش بی تفاوتم. حالا بحث اصلی و درگیری امشب هم همش به خاطر این بود /
من حالا احساسم اینه یعنی کامل به این اعتقاد دارم که گلوی علی اصغرو تو جنگ نیزه زدن . زنا رو بردن . آب رو بستن . همه رو سر بریدن . من میگم اینا معصوم بودن .
اینا آمدن حرف بد زدن بعد به منم انگ ماله کش رزیم رو زدن آخه اینا کجا اونا کجا .. یکی که میاد یه طفل رو می کشه اصلا ادم هست ؟
(sm50)
بهمن بسته هزار تومن بود ،
الان شده دو هزار و پونصد تومن ،
آدم دردش رو کجا ببره ،
به کی بگه ...
بگذریم من خلاصه رو بهت گفتم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونقدر قشنگ بودکه چند بار ریپلی شد. این کارشون که کیفیت خوبی داشت باید کارای دیگشون هم شنیدنقل قول:
تیستو هم کارای قدیمیش خوبه از موقعی که اومد طرف هاوس برای خیلی ها تموم شد (sm25)
(sm19) زیارت عاشورا قبول بشه زودتر برو بخواب که صبح باید تو نماز عید فطر شرکت کنی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تیستو تا ابد پرچمش بالاست ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر چند الان اکثر قدیمیا کاراشون خیلی افت کرده ، حتی آرمین فن بورن و بقیه ...
ای کاش عشق را زبان سخن بود ...
فقط حضرت استاد رضا یزدانی می تونه به این زیبایی این شعر فوق العاده رو بخونه و حق مطلب رو ادا کنه ...
عزیزم این همه فجایع تو جهان رخ داده ولی هر سال براش عزاداری نمی کنیم اونم به این شکل...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من که تورو میشناسم می دونم چی میگی
کونیا بیایین اینجا ببینم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm3)
آره منم پستای اول گفتم منم عزاداری نمیکنم والا فقط یه اعتقادی دارم . اسلامو ولش .نقل قول:
هر دو تون یه خورده تند رفتین یه دفعهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عزیزی هادی جان چاکرتم (sm19)
نقل قول:
عمام کی؟ (sm2)
(sm2)معذورم از گفتنش
چشمای تو ،
عشق و جنون داره ... (sm50)
درسته البته آرمین آدم تنوع طلبیه به یه سبک قانع نیست همیشه دوست داره همه جور سبکی رو امتحان کنه چند وقت پیش حتی یه آهنگ تو سبک Nu Disco ساخته بود.نقل قول:
کلا مدتیه در حال امتحان کردن سبک های مختلفه از ترنس که تقریبا کشیده بیرون
کارای جدیدش به سلیقه منم جور در نمیاد دیگه وگرنه چندین ساله طرفدار سر سختشم
(sm70)نقل قول:
لعنتی های دوست داشتنی ... (sm81)
تو قابِ دوربینم بمون امشب ،
من عاشقِ فیلم های کوتاهم ... (sm50)
نقل قول:
(sm2) تو روحشون
خودت زودتر بارشو خالی می کردی دیهنقل قول:
صبح همگی بخیر باشه (sm111)
صبح توام بخیر . پیمان موزیک آرام بخش رمانیتک عاشقانه . چیز خوبی سراغ داری معرفی کننقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Music played And People Sang
Just For Me The Church Bells Rang ...
(sm50)
خسته شدیم از بس گوگوش و ابی گوش دادیم (sm2)
Bang Bang , He Shot Me Down
Bang Bang , I Hit The Ground
Bang Bang , That Awful Sound
Bang Bang , My Baby Shot Me Down ...
(sm172)
Music played And People Sang
Just For Me The Church Bells Rang ...
(sm81)