اینا قول بدن دلار مث سابق بشه 600 تومن سانترفیوژ که چیزی نیس،من خودم قول سانتافه های محلمون یه جوری پنچر کنم که اصن کسی نتونه بیارتشون بیرون
نمایش نسخه قابل چاپ
اینا قول بدن دلار مث سابق بشه 600 تومن سانترفیوژ که چیزی نیس،من خودم قول سانتافه های محلمون یه جوری پنچر کنم که اصن کسی نتونه بیارتشون بیرون
سید علی اکبر هاشمی رفسنجانی و سید علی اکبر موسوی خوئینی و غلام علی حداد عادل و فرانک والتر اشتاین مایر سرجمع باید ۱۸ تا بلیط اتوبوس بگیرن.
رفتم استخر نوشته بود"نخوردن خوراکی داخل استخر نشان شخصیت شماست" واقعا یه آدم چقدر بی شعور کثیف باشه که تو آبی که ما میشاشیم توش خوراکی بخوره
ایشون نه داعش هستن نه زندانی نه خلافکار ! ایشون از خواننده های شمال کشور هستن /
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قربونت (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چونه چند تا سفید شده (sm81) چند تا هم شقیقه (sm81) پیر شدم رفت (sm50) پیر شدم ، پیر تو ای جوونی (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آف بازیم (sm2) یه هفته در میان (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوشم میاد از همین الان به فکر پنجشنبه هاتی (sm2)
آره شبیه آهنگ کیه اسمش نانسی مانسیه یه جاهاییش (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس همش شبیه نیس جای شکرش باقیه (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره خصوصاً اولش که به ضرس قاطع میگم نیست خیالت راحتنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی مشخصه شادمهر دوباره رفته تو استودیو هدست گذاشته تو گوشش و بق بق راه انداخته (sm120) ( اون فیلم کوتاه چند وقت پیش ) ولی حواسش بوده که یه جاهاییش رو کاور نکنه تابلو نشه(sm120)