فروشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
فروشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مختص مایکروسافت و لومیا یکی دو تا سایت هست یکیش هم سایت فروش وینفونهنقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اما اگه یه فروشگاه میخوای مطمئن که قیمتشم بهترینه من فقط یه پیشنهاد یهت میدم فروشگاه 33پل
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این اقا جابر یکی از قدیمی ترین فروشنده های ویندزو و لومیاست ادم مطمئن و درستیه قیمتاشم به جرات میگم جزو ارزون تریناست
جابر رفيق قديميمه.تاييد ميكنم.كارش درسته.نه قيمته پرت ميده نه گوشي رفرشي
تشنه ام امشب
گر باز خيال لب تو
خواب نفرستد و از راه سرابم نبرد
كاش از عمر
شبي تا به سحر چون مهتاب
شبنم زلف تو را نوشم و خوابم نبرد...
(sm50)
خطر هستی ؟؟
من؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببخشید رفتم فیلم دیدم (sm25)
یــــــــکم بهتر هست ولی نه در حد 900تومن... جی4 هم خوبهنقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میتونم بپرسم برای کی میخوای؟
آهنگی که با نرم افزار اف ال ساختم گوش کنید و امیدوار خوشتون بیاد
نکته : این آهگ در اصل یکی از اون آهنگ های آماده ی نرم افزار اف ال هست که من تغییرات درش بوجود آوردم
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث حجم از سره راه که نیوردم.کیفیتشو بیار پایین و تو پیکوفایل اپلود کن که انلاین گوش بدم.بعدشم استاد واقعا خسته نباشید برمیدارید سمپل دستکاری میکنید.ننه بزرگه منم میتونه(sm2)(sm2)
(sm27)